about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

رقیب Note4 وارد بازار خواهد شد

این گوشی که نام تجاری آن G3 Stylus می باشد، بیشتر با نام اختصاری D855 در تصاویر لو رفته شناخته می شود. این محصول جدید با تمام امکانات نرم‌افزاری جی 3 و یک قلم نوری عرضه می‌شود تا خلاء محصولات ال‌جی در این حوزه را جبران کرده و تجربه ای جدید برای آن‌ها محسوب شود.

G3 Stylus  دارای صفحه نمایش 5.5 اینچی است که از نمایشگرqHD  و960 در 540 پیکسل بهره می‌برد. یک پردازنده 4 هسته‌ای با فرکانس 1.3 گیگاهرتز در کنار 1 گیگابایت رم نیز قلب این محصول جدید است. دوربینی 13 مگا پیکسلی در عقب و 1.3 مگا پیکسلی در جلو نیز برای ثبت عکس‌های شما انجام وظیفه می‌کنند. حافظه داخلی این گوشی 8 گیگابایت است که البته با استفاده از رم   Micro SD  می‌توانید آن را به‌راحتی افزایش دهید. نسخه اندروید 4.4.2 و رابط کاربری مخصوص ال‌جی نیز از دیگر ویژگی‌های این محصول جدید کره‌ای می باشد، ضمنا باتری این دستگاه  3000 میلی‌آمپر است.

G3 Stylus از تمامی امکانات نرم‌افزاری G3 مانند Dual window ، knock kode، Smart keyboard ، Touch shoot   بهره برده و از این لحاظ کامل است.

ضخامت G3 Stylus در حدود 10.2 میلی‌متر بوده و وزن آن در حدود 163 گرم است. این گوشی تا یک ماه دیگر در رنگ‌های مشکی، سفید و طلایی در بازارهای برزیل عرضه خواهد شد. بازار نهایی این محصول آسیا، خاورمیانه، آفریقا و آسیای میانه خواهد بود.

تازه ترین ها
هشدار
1404/05/25 - 10:45- آفریقا

هشدار اینترپل نسبت به تهدیدات سایبری پیچیده علیه بخش‌های کلیدی آفریقا

اینترپل در گزارشی نسبت به تهدیدات سایبری پیچیده علیه بخش‌های کلیدی آفریقا و ایجاد خسارات قابل توجه هشدار داد.

معامله
1404/05/25 - 10:31- تروریسم سایبری

معامله 305 میلیون دلاری استارت‌آپ‌های امنیت سایبری اسرائیلی و آمریکایی

استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی فایندگز توسط شرکت آمریکایی دیجینکس در معامله‌ای به ارزش ۳۰۵ میلیون دلار خریداری شد.

متهم
1404/05/25 - 10:04- جرم سایبری

متهم شدن هکرهای روسی به خرابکاری در سد نروژ

پلیس نروژ ادعا کرد که هکرهای طرفدار روسیه پشت خرابکاری سد در ماه آوریل بوده‌اند.