about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

رقابت جایزه‌ هوش مصنوعی واتسون

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ بنیاد جایزه‌ی ایکس (X Prize Foundation) و شرکت آی. بی. ام، در اجلاس تد 2016 (TED20161)، به صورت رسمی راه‌اندازی یک دوره مسابقات جهانی هوش مصنوعی، با جایزه‌ی 5 میلیون دلاری را اعلام کردند. نام این دوره از مسابقات «جایزه‌ هوش مصنوعی واتسون: رقابت محاسبات شناختی2» است. در این رقابت گروه‌های مختلف هوش مصنوعی از سراسر دنیا، شرکت خواهند کرد.
این رقابت‌ها به صورت سالانه تا زمان برگزاری تد 2020 انجام می‌شوند؛ اما سه گروه برتر این رقابت تا سال 2020 اعلام نخواهند شد. سه گروه برتر در سال 2020 برای به دست آوردن جایزه‌ی نهایی با یکدیگر رقابت می‌کنند.
بنیاد جایزه‌ی ایکس گفت:« هوش مصنوعی بهترین ابزارهای دنیای امروز ما برای برطرف کردن مشکلات بزرگ جهان است. هوش مصنوعی در حال حاضر مانند یک موضوع کاملاً سیاه و سفید است و ما می‌خواهیم به آن رنگ بدهیم.»
شرکت آی. بی. ام نیز معتقد است، این رقابت می‌تواند به پیشرفت هوش مصنوعی و ارائه راه‌حل‌های جدید برای آن کمک بسیاری بکند.
اطلاعات بیشتر در مورد نحوه برگزاری مسابقه‌ی، جایزه‌ی هوش مصنوعی واتسون: رقابت محاسبات شناختی، در ماه می اعلام خواهد شد.
هدف از برگزاری رقابت محاسبات شناختی، تشویق گروه‌های مختلف به فعالیت روی فناوری‌های هوش مصنوعی، درک بهتر و تغییر دید مردم نسبت به آن است.

_____________________________________

1 - TED مخفف Technology, Entertainment, Design، نام یک سازمان غیرانتفاعی آمریکایی است. شهرت این سازمان به خاطر برگزاری اجلاس‌های ویژه‌ای است که هرساله برگزاری می‌شوند.

2 - IBM Watson A.I. XPRIZE: A Cognitive Computing Competition    

 

 

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.