about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

رفع حفره امنیتی خطرناک در ویندوز

یک حفره امنیتی با شناسه MS14-068در سیستم تصدیق کربروس (Kerberos Authentication System) این اجازه را به کاربران غیرمجاز می‌داد تا سطح دسترسی خود را به ادمین دامنه برسانند.

کربروس که یک پروتکل اعتبارسنجی در شبکه است و برای انجام اعتبارسنجی‌های بنیادین در برنامه‌های کاربر- ادمین تعبیه شده، به صورت پیش‌فرض در ویندوز به کار می‌رود.

این‌که یک بدافزار بتواند رایانه کاربری را به یک وسیله برای هکرها جهت نفوذ به رایانه‌ی ادمین تبدیل کند، کابوس بسیاری از مدیران شبکه‌هاست. کریس گوتل از مجموعه مدیریت آی‌تی شاولیک می‌گوید: "این نقص هکرها را قادر می‌سازد تا هر حساب دامینی را جعل کرده، خودشان را به عضویت گروه‌ها در بیاورند، برنامه‌ها را نصب نموده و برنامه‌ها را ببینند، تغییر دهند یا پاک کنند و هر حساب جدیدی را که می‌خواهند، بسازند."

مایکروسافت گفته است که مولفه این نقص امنیتی در تمامی ویندوزها از ویستا گرفته تا 8.1 و ویندوزهای سرور از 2003 تا 2012 وجود داشته و فایل ترمیمی برای تمامی آن‌ها ارائه شده است.

علی‌رغم اینکه سیستم‌های مشتریانی که عضو هیچ شبکه‌ای نیستند، بالطبع نمی‌توانند برای چنین حمله‌هایی مورد سوءاستفاده قرار گیرند، مایکروسافت به تمامی کاربرانش توصیه کرده که فایل‌های ترمیمی را نصب یا ویندوز خود را به‌روز کنند.

تازه ترین ها
رکورد
1404/05/26 - 10:02- جرم سایبری

رکورد حملات سایبری به ارتش کره‌جنوبی

تلاش‌های حمله سایبری به اینترنت نظامی کره جنوبی به بالاترین میزان در پنج سال اخیر رسید.

روش
1404/05/26 - 09:53- جرم سایبری

روش تازه کلاهبرداران برای پولشویی

باندهای سازمان‌یافته چینی در جنوب شرق آسیا، روزافزون از اطلاعات سرقت‌شده کارت‌های بانکی و تقلب‌های خرده‌فروشی برای شست‌وشوی درآمدهای نامشروع خود بهره می‌برند.

تحریم
1404/05/26 - 09:48- آمریکا

تحریم مجدد صرافی روسی گارانتکس توسط آمریکا

ایالات متحده تحریم‌های خود علیه صرافی رمزارزی روسی گارانتکس را تمدید و گسترش داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.