about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

رشد 30 درصدی سرعت اینترنت نسبت به سال گذشته

بر اساس شاخص جدید Ookla که برای سنجش میانگین سرعت اینترنت در جهان طراحی شده، میانگین سرعت اینترنت در جهان نسبت به سال گذشته 30 درصد افزایش یافته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اوکلا ابزاری طراحی کرده است که میانگین سرعت اینترنت در کشورهای مختلف را نشان می دهد. اگرچه گوگل و نتفلیکس نیز ابزارهای جدیدی برای تست سرعت اینترنت دارند، اما در این میان تست سرعت اینترنت Ookla هنوز حرف اول را می‌زند. با این ابزار جدید اوکلا که ماه اوت معرفی شد، شما می‌توانید شاخص سرعت اینترنت کشور خودتان را در مقایسه با سایر کشورها بسنجید و میانگین افزایش هر ساله سرعت در کشور محل اقامتتان را مشاهده کنید.

 بر اساس نتایج به دست آمده از ابزار جدید اوکلا، سرعت دانلود موبایل در طول 12 ماه گذشته 30.1 درصد بیشتر شده و سرعت آپلود موبایل نیز در همین مدت‌زمان 38.9 درصد بالاتر رفته است.

با اتکا به سنجش تست اوکلا همچنین باید گفت سرعت دانلود پهنای باند ثابت 31.6 درصد و سرعت آپلود پهنای باند 25.9 درصد بیشتر شده است.

سنجش سرعت اینترنت اوکلا در ماه نوامبر حاکی از آن است که سرعت دانلود دستگاه‌های موبایل در 119 کشور بیشتر از میانگین سرعت دانلود جهانی است. میانگین سرعت دانلود جهان 20.28 مگابایت بر ثانیه است. این در حالی است که سرعت دانلود 134 کشور پایین‌تر از این سطح استاندارد جهانی قرار دارد.

در این مقیاس، سرعت پهنای باند 71 کشور بالای میانگین جهانی است و سرعت پهنای باند 185 کشور کندتر از سطح میانگین جهانی است.

میانگین سرعت اینترنت

در این میان کشورهایی که سرعت اینترنت موبایل آن‌ها در سال گذشته بیشترین افزایش را داشته است، عبارت‌اند از لائوس (با افزایش 249.5 درصدی سرعت نت)، ویتنام، ترینیداد / توباگو، هنگ کنگ و لبنان.

همچنین در بحث افزایش سرعت پهنای باند ثابت در جهان نیز بیشترین افزایش را در سال گذشته در جزیره کوچک فرانسوی در سواحل آفریقا، جزیره ویونیون، گواتمالا، قنا، پرو و هند شاهد هستیم. از طرفی در نگاهی گذرا به شاخص تغییرات سرعت نت در جهان، برخی کشورها نیز با افت سرعت روبرو بوده‌اند.

پورتوریکو از جمله کشورهایی است که با کاهش 39.8 درصدی بیشترین افت سرعت دانلود موبایل را داشته است که البته برخی علت آن را طوفان سهمگین اخیر می‌دانند.

Paragraphs
رشد
رشد 30 درصدی سرعت اینترنت نسبت به سال گذشته
تازه ترین ها
استفاده
1404/05/20 - 21:32- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با جرم

وزارت کشور امارات متحده عربی از هوش مصنوعی و قوانین مدرن برای مبارزه با جرم استفاده می‌کند.

وابستگی
1404/05/20 - 21:11- هوش مصنوعي

وابستگی بیش از حد کاربران به چت جی‌پی‌تی

سم آلتمن اعلام کرد که اقلیتی از کاربران چت جی‌پی‌تی در معرض آسیب ناشی از وابستگی بیش از حد به مدل‌ها هستند.

شکست
1404/05/20 - 20:36- اروپا

شکست ویکی‌پدیا در مقابل قانون ایمنی آنلاین بریتانیا

گرداننده ویکی‌پدیا در چالش دادگاهی علیه مقررات قانون ایمنی آنلاین بریتانیا شکست خورد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.