about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

قانونگذاران اتحادیه اروپا با تغییراتی در پیش نویس قوانین هوش مصنوعی موافقت کردند که شامل ممنوعیت استفاده از این فناوری در نظارت بیومتریک و سیستم‌های هوش مصنوعی مولد مانند چت‌جی‌پی‌تی برای افشای محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، قانونگذاران اتحادیه اروپا با تغییراتی در پیش نویس قوانین هوش مصنوعی موافقت کردند. این تغییرات شامل ممنوعیت استفاده از این فناوری در نظارت بیومتریک و سیستم‌های هوش مصنوعی مولد مانند چت‌جی‌پی‌تی برای مشخص کردن محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی است.

اصلاحات قانون مهم پیشنهادی کمیسیون اتحادیه اروپا با هدف محافظت از شهروندان در برابر خطرات این فناوری می‌تواند باعث درگیری با کشور‌های اتحادیه اروپا که مخالف ممنوعیت کامل استفاده از هوش مصنوعی در نظارت بیومتریک هستند، شود.

رشد سریع چت‌جی‌پی‌تی سایر ربات‌ها، دانشمندان برجسته هوش مصنوعی و مدیران شرکت‌های فناوری از جمله ایلان ماسک و سام آلتمن را به هشدار دادن ردرباره خطرات بالقوه برای جامعه سوق داده است.

براندو بنیفی، یکی از گزارشگران این لایحه، گفت: در حالی که شرکت‌های بزرگ فناوری زنگ خطر را در مورد محصولات خود به صدا در می‌آورند، اروپا پیش رفته و پاسخی ملموس به خطراتی که هوش مصنوعی شروع به ایجاد آن‌ها کرده، پیشنهاد کرده است.

در میان تغییرات دیگر، قانونگذاران اتحادیه اروپا از هر شرکتی می‌خواهند که از ابزار‌های مولد برای آشکار کردن مطالب دارای حق نسخه‌برداری استفاده شده برای آموزش سیستم‌های خود استفاده کند و شرکت‌هایی که روی برنامه پرخطر کار می‌کنند، ارزیابی تاثیر حقوق اساسی و ارزیابی تاثیرات زیست‌محیطی را انجام دهند.

سیستم‌هایی مانند چت‌جی‌پی‌تی باید مشخص کنند که محتوا توسط هوش مصنوعی تولید شده است. این کار به تشخیص تصاویر به اصطلاح جعلی از تصاویر واقعی و تضمین حفاظت در برابر محتوای غیرقانونی کمک می‌کند.

مایکروسافت و آی بی ام (IBM) از آخرین اقدام قانونگذاران اتحادیه اروپا استقبال کردند و مشتاقانه منتظر اصلاح بیشتر قانون پیشنهادی هستند. یکی از سخنگویان مایکروسافت گفت: ما معتقدیم که هوش مصنوعی مستلزم حفاظ‌های قانونی، تلاش‌های همسویی در سطح بین‌المللی و اقدامات داوطلبانه معنادار توسط شرکت‌هایی است که هوش مصنوعی را توسعه و به کار می‌گیرند.

قانونگذاران اکنون باید جزئیات را با کشور‌های اتحادیه اروپا بررسی کنند تا پیش نویس قوانین به قانون تبدیل شود.

هوش مصنوعی ذاتا خوب است

در حالی که بیشتر شرکت‌های بزرگ فناوری خطرات ناشی از هوش مصنوعی را تایید می‌کنند، دیگرانی مانند متا که مالک فیس‌بوک و اینستاگرام است، هشدار‌ها در مورد خطرات احتمالی را رد کرده‌اند. یان لکون، دانشمند ارشد هوش مصنوعی متا گفت: هوش مصنوعی ذاتا خوب است، زیرا می‌تواند افراد را باهوش‌تر می‌کند.

در پیش‌نویس قانون فعلی اتحادیه اروپا، سیستم‌های هوش مصنوعی که می‌توانستند برای تاثیرگذاری بر رای‌دهندگان و نتیجه انتخابات مورد استفاده قرار گیرند و سیستم‌هایی که توسط سکو‌های شبکه‌های اجتماعی با بیش از ۴۵ میلیون کاربر استفاده می‌شوند، به فهرست پرخطر اضافه شدند. متا و توئیتر در این طبقه بندی قرار می‌گیرند.

تیری برتون، مدیر صنعت اتحادیه اروپا گفت: هوش مصنوعی سوالات زیادی را از نظر اجتماعی، اخلاقی، اقتصادی ایجاد می‌کند. اما اکنون زمان ضربه زدن به دکمه مکث این قناوری نیست. برعکس، این فناوری در مورد سریع عمل کردن و مسئولیت پذیری است.

او گفت که هفته آینده به آمریکا سفر خواهد کرد تا با مارک زاکربرگ مدیرعامل متا و آلتمن مدیرعامل اوپن‌ ای آی ملاقات کرده تا در مورد پیش نویس قانون هوش مصنوعی صحبت کند.

کمیسیون اروپا پیش نویس قوانین را دو سال پیش با هدف تعیین یک استاندارد جهانی برای کلید فناوری تقریبا برای هر صنعت و تجارت اعلام کرد. زیرا اتحادیه اروپا به دنبال رسیدن به مدیران هوش مصنوعی آمریکا و چین است.

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.