about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

رشد حملات باج افزارها در نیمه اول 2015

امروزه مجرمان سایبری با استفاده از باج افزارها (ransomware)، پول‌های زیادی را به دست می‌آورند. تنوع بسیار زیادی از این باج افزارها وجود دارد اما مهم‌ترین و شناخته‌شده‌ترین آنها، دو باج افزار PoliceLockers و Cryptolockers هستند. هکرها از طریق این باج افزارها سامانه کاربر قربانی را از راه دور قفل کرده و یک پیام هشدار برای کاربر می‌فرستند که در آن از کاربر درخواست باج می‌کنند و درازای دریافت پول قفل سامانه قربانی را باز می‌کنند.

 

هکرها در اکثر اوقات یک محدوده زمانی را برای قربانی مشخص می‌کنند و به قربانی هشدار می‌دهند که در صورت نپرداختن پول در آن مدت‌زمان مشخص، کلید باز کردن قفل را پاک خواهند کرد که در این صورت کاربر دیگر امکان دسترسی به فایل‌های خود را نخواهد داشت.
مطالعات نشان‌دهنده رشد این‌گونه حملات است و متأسفانه اکثر سامانه‌ها نیز به این بدافزارها آلوده می‌شوند، به دلیل اینکه کاربران از خطر این‌گونه بدافزارها آگاهی ندارند و به‌راحتی بر روی هرگونه لینک ناشناخته‌ای کلیک می‌کنند و هرگونه فایل ناشناخته‌ای را بدون بررسی دانلود می‌کنند. دامنه قربانیان این بدافزار، گستره‌ای از کامپیوترهای شخصی و لپ‌تاپ گرفته تا دستگاه‌های تلفن همراه و کنسول‌های بازی‌های ویدئویی را شامل می شود.

 

 

 

راه‌های جلوگیری از آلوده شدن به این بدافزار
در پایان برای اینکه کاربران از خطر این‌گونه حملات در امان باشند، باید به دو نکته زیر توجه کنند:
•    همواره فایل‌هایی که برای شما ارسال می‌شود را با آنتی‌ویروس بررسی کنید.
•    همواره یک نسخه پشتیبان از فایل‌های خود بگیرید؛ مخصوصاً فایل‌هایی که برای شما مهم هستند.
اگر کاربران به توصیه‌های بالا عمل کنند احتمال آلوده شدن سامانه‌هایشان کاهش خواهد یافت.

 

 

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.