about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

کارشناسان اعلام کردند که جرایم سایبری در سال 2021 در ماکائو رشد داشته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ ماکائو افزایش جرایم آنلاین را در سال 2021 به ثبت رساند و مقامات گزارش دادند که جرایم سایبری در 2 سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

دفتر وزارت امنیت ماکائو در بیانیه‌ای اعلام کرد :

«از طریق تجزیه و تحلیل داده‌های مربوط به جرایم ثبت شده بین سال‌های 2019 تا 2021، تحت تأثیر همه‌گیری، در ماکائو، عمل جرایم، به طور کلی، دستخوش تغییر تدریجی شد، به طوری که اکثر جرایم غیر سنتی کاهش یافتند و برعکس، جرایم سایبری طی 2 سال اخیر به‌طور متوالی و سریع در حال افزایش بوده است.»

به گفته کارشناسان، جرایم رایانهای نیز نوعی از جرایم است که طی 2 سال گذشته رو به افزایش بوده است. 800 جرم در سال گذشته به ثبت رسیده که نشان دهنده افزایش 50.7 درصدی نسبت به سال 2020 و افزایش 196.3 درصدی نسبت به سال 2019 است.

تعداد کلاهبرداری‌ها در مقایسه با سال 2020، رشد 29.8 درصدی داشته و نسبت به سال 2019، به میزان 14.3 درصد کاهش یافته است.

در این میان، بیشترین درصد مربوط به کلاهبرداری‌های آنلاین، با 40 درصد از کل بوده است. کلاهبرداری‌های تلفنی بیشترین افزایش را داشته و با 91 مورد ثبت شده در سال گذشته، نشان دهنده افزایش 193.5 درصدی نسبت به سال 2020 است.

مقامات ماکائو همچنین تأکید کردند که بین سال‌های 2019 و 2021 هیچ تغییر قابل توجهی در جرایم خشونت‌آمیز که به امنیت جامعه آسیب جدی وارد کند، رخ نداده است.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.