about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

رزمایش سایبری دیگر در اسرائیل

واحدهای دفاع سایبر ارتش اسرائیل در هفته‌ی گذشته به همراه گروه‌های دیگری از برخی کشورها (که نامشان فاش نشده است.) در یک رزمایش شرکت کردند. در این رزمایش از واحدها خواسته شده بود که حملاتی را علیه شبکه‌های ارتباطی، دفاعی و ظرفیت‌های آفندی رقیب انجام دهند. این رزمایش در روز یازده ژوئن در مرکز اسحاق رابین (Yitzhak Rabin) در تلآویو برگزار شد. ایال زلینگار (Eyal Zelingar) مدیر ارشد ارتباطات در یکی از واحدهای سایبری اسرائیل، گفت: «همان‌طور که تهدیدات با ابعاد مختلف سایبری گسترش می‌یابد، متخصصین ارتش اسرائیل در حوزه‌ی دفاع سایبر نیز رشد پیدا می‌کنند. برای پیشرفت مهارت‌های این متخصصین، ما چنین رزمایش‌هایی برگزار می‌کنیم.»
در این رزمایش، مدافعان سایبری افزونه‌های شبکه‌های نظامی را ردیابی می‌کردند و به دنبال تشخیص تهدیدات بودند. زلینگار افزود: «سخت‌ترین مرحله در این رزمایش تغییر مسیری بود که ما گمان می‌کردیم. مثلاً من در تمام مدت مشغول دفاع بودم و یک‌دفعه مسیر خود را به سمت حمله‌کنندگان تغییر دادم و در جایگاه مهاجم قرار گرفتم. اگر ما ندانیم مهاجمان چگونه فکر می‌کنند، نمی‌توانیم بر آن‌ها پیش‌دستی کنیم. در دنیای سایبر، جلوگیری از حوادث قبل از روی دادن آن‌ها بسیار مهم است.»
لازم به ذکر است که چندی پیش رژیم صهیونیستی رزمایش دیگری را برگزار کرده بود.

 

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.