about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

قاضی ایالات متحده شکایت کمیته ملی جمهوری خواهان علیه گوگل را رد کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، یک قاضی آمریکایی ،شکایتی علیه گوگل که اواخر سال گذشته توسط کمیته ملی جمهوری خواهان(RNC) به اتهام ارسال ایمیل های آن به پوشه های هرزنامه (spam) کاربران مطرح شده بود را رد کرد.

در جلسه ای که روز 24 آگوست تشکیل شد، قاضی دادگاه منطقه ای ایالات متحده، دانیل کالابرتا گفت که کمیته سیاسی به اندازه کافی قانع نشده است که گوگل در فیلتر کردن پیام های کمیته ملی جمهوری خواهان در پوشه های هرزنامه کاربران سرویس جیمیل خود، غیرقانونی عمل کرده است.

کمیته ملی جمهوری خواهان(RNC) در اکتبر سال گذشته دادخواستی را علیه گوگل تنظیم کرد و مدعی شد گوگل میلیون‌ها ایمیل انبوه این کمیته به حامیان مالی احتمالی را در زمان جمع آوری کمک مالی انتخاباتی و جذب هواداران، به پوشه‌های هرزنامه انداخته است.

این دادخواست در دادگاه منطقه ای آمریکا در کالیفرنیا تنظیم شده است. گوگل این ادعاها را رد کرد و وکلای گوگل این اتهامات را تئوری دور از ذهن و توطئه ای تاریک خواندند.

فیلترهای هرزنامه در سرویس های جیمیل معمولاً پیام های ناخواسته هرزنامه (spam) را پاک کرده و آنها را به یک پوشه جداگانه هدایت میکنند.

جمهوری خواهان از مدتها پیش شرکت های بزرگ فناوری را به تبعیض علیه دیدگاه های محافظه کارانه و سرکوب آزادی بیان متهم کرده اند؛ ادعایی که این شرکتها به شدت آن را تکذیب میکنند.

 

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/05/21 - 16:29- آسیب پذیری

سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های WinRAR در کارزارهای جاسوسی سایبری

پژوهشگران دریافته‌اند که دو عامل تهدید متفاوت، از جمله یک گروه جاسوسی سایبری همسو با روسیه، تابستان امسال از آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزار محبوب بایگانی فایل WinRAR بهره‌برداری کرده‌اند.

پیروزی
1404/05/21 - 15:57- اقیانوسیه

پیروزی نسبی برای اپیک گیمز در مقابل اپل و گوگل

دادگاه استرالیا در پرونده شکایت اپیک گیمز، تا حدودی علیه اپل و گوگل رأی داد.

دیدار
1404/05/21 - 12:20- آمریکا

دیدار ترامپ با مدیرعامل اینتل

ترامپ پس از درخواست استعفای مدیرعامل اینتل، جلسه‌ای مهم با او برگزار کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.