about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

روز گذشته چاپ و توزیع بسیاری از روزنامه‌های پرمخاطب آمریکا به‌علت حمله سایبری، دچار اختلال شد و اکنون برخی منابع، از پیدا شدن ردپای هکرهای وابسته به کره شمالی در این حادثه، خبر می‌دهند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ حمله سایبری مذکور از طریق تزریق یک بدافزار خطرناک به سیستم های چاپ «تریبون پابلیشینگ» صورت گرفته بود که توسط نشریاتی نظیر لس آنجلس تایمز، شیکاگو تریبون، بالتیمور سان مورد استفاده قرار می گیرد. تحقیقات اولیه در این زمینه منبع حمله سایبری را خارج از آمریکا نشان می دادند و شواهد موجود از اجرای آن توسط هکرهای کره شمالی حکایت دارند.

کارشناسان تریبون پابلیشینگ، پس از تحقیق و بررسی تأکید کرده اند که بدافزار کشف شده، نسخه ای از خانواده «Ryuk» است که توسط یکی از گروه های معروف هک وابسته به دولت کره شمالی به نام «لازاروس» مورد استفاده قرار می گیرد. 

از دیگر اتهامات این گوه می توان به هک «سونی پیکچرز» در سال ۲۰۱۴، حمله سایبری به بانک بنگلادش در سال ۲۰۱۶ و دست داشتن در توسعه باج افزار بسیار خطرناک واناکرای اشاره کرد.

کارشناسان امنیتی، این بدافزار را در فایل های آسیب دیده و با پسوند «ryk» پیدا کرده اند که به بدافزار Ryuk مربوط می شود. به گفته این مؤسسه، هدف اصلی مهاجمان، آسیب زدن به زیربنای سامانه چاپ بوده و نشانه ای از تلاش برای سرقت اطلاعات مشترکان پیدا نشده است.

اهمیت این مسئله، تا آنجا پیش رفته است که سازمان های امنیتی فدرال نیز بررسی جنبه های مختلف حمله سایبری را در دستور کار قرار داده‌اند.

هنوز نمی توان با قاطعیت درباره عامل اصلی حمله به زیرساخت نشریات آمریکایی اشاره کرد؛ اما کره شمالی پیش از این، بارها به حمله سایبری متهم شده است. هکرهای منتسب به دولت پیونگ یانگ، تاکنون بیت کوین های زیادی را به سرقت برده اند که ارزش آن، بالغ بر میلیون ها دلار عنوان شده است.

تازه ترین ها
افزایش
1404/06/01 - 10:17- آسیا

افزایش مقابله با رادیکالیسم آنلاین در اندونزی

آژانس مبارزه با تروریسم اندونزی در حال تقویت سیستم‌هایی برای افزایش تلاش‌های مردمی برای مقابله با رادیکالیسم آنلاین است.

گوگل
1404/06/01 - 09:48- هوش مصنوعي

گوگل و ناسا «پزشک هوش مصنوعی» را به کمک فضانوردان فرستادند

گوگل و ناسا پزشک مبتنی بر هوش مصنوعی به همراه فضانوردان اعزام می‌کنند. این فناوری پیشرفته می‌تواند تشخیص و درمان مشکلات پزشکی در فضا را امکان‌پذیر کند.

اختلال
1404/06/01 - 09:41- آسیب پذیری

اختلال گسترده GPS و راهکار مسوولان

اختلال در سامانه‌های GPS که پس از جنگ 12 روزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و به گفته وزیر ارتباطات به دلیل ملاحظات امنیتی و احتمال حضور پهپادهاست، زندگی روزمره مردم و کسب‌وکارها را تحت تاثیر قرار داده اس.