about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

وزارت دادگستری ایالات‌متحده در حال بررسی یک رخنه سایبری به سیستم‌های خود است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مت اولسن، رئیس بخش امنیت ملی وزارت دادگستری، به خطر حملات سایبری توسط کشورهای خارجی اشاره کرد و به کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا گفت که این حادثه «یک نگرانی بزرگ» است.

اولسن این اظهارات را در پاسخ به سؤالات نماینده جرولد نادلر، رئیس دموکرات کمیته، بیان کرد که گفت «سه عنصر خارجی متخاصم» به سیستم پرونده دادگاه حمله کردند.

نادلر گفت که این کمیسیون تنها در ماه مارس از «مقیاس شگفت‌انگیز» این نقض آگاه شد. اولسن اظهار داشت که وزارت دادگستری در حال همکاری نزدیک با دادگستری فدرال در سراسر کشور برای رسیدگی به این موضوع است.

وی افزود گرچه من نمی‌توانم در مورد ماهیت این تهدید صحبت کنم؛ اما آنچه باعث نگرانی ما می‌شود ماهیت اطلاعاتی است که اغلب در دادگاه‌ها نگهداری می‌شود.

اولسن در مورد اینکه چه کسی پشت این حمله بوده است توضیحی نداد، اما خاطرنشان کرد که سازمان تحت امر او به‌طورکلی بر خطرات حملات سایبری توسط کشورهای خارجی مانند چین، روسیه، ایران و کره شمالی تمرکز کرده است.

دفتر مدیریت دادگاه‌های ایالات‌متحده در ژانویه 2021 اعلام کرد که پس از نقض آشکار مدیریت پرونده و سیستم تشکیل پرونده الکترونیکی، اقدامات امنیتی جدیدی را برای محافظت از سوابق محرمانه یا مهروموم‌شده اتخاذ کرده است.

اطلاع از جزئیات بیشتر ممکن نبود. سخنگوی وزارت عدلیه آمریکا گفت که این وزارتخانه به‌عنوان یک سیاست کلی وجود تحقیقات خاص را تائید یا تکذیب نمی‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
کارمندان
1404/05/14 - 15:30- هوش مصنوعي

کارمندان بدون نگرانی هوش مصنوعی را می‌پذیرند

پذیرش هوش مصنوعی، استرس را کاهش می‌دهد، حتی با وجود اینکه ترس‌های شغلی در بین کارمندان افزایش می‌یابد.

نگرانی‌ها
1404/05/14 - 14:48- هوش مصنوعي

نگرانی‌ها در مورد هوش مصنوعی گوگل

حالت هوش مصنوعی گوگل نگرانی‌هایی را در مورد کنترل اخبار ایجاد می‌کند.

ردیابی
1404/05/14 - 13:53- آمریکا

ردیابی تراشه‌های آمریکایی برای جلوگیری از قاچاق به چین

آمریکا، ردیابی تراشه‌ها را برای جلوگیری از قاچاق به چین در نظر می‌گیرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.