about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

هواوی می‌گوید قبل از محبوبیت ابزارهایی مثل ChatGPT، مدل‌های هوش مصنوعی پیشرفته‌ای توسعه داده است و در این حوزه تجربه‌ی زیادی دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ ChatGPT از زمان انتشار عمومی در اواخر سال گذشته‌ی میلادی به یکی از پربحث‌ترین موضوعات در اینترنت تبدیل شده است. ChatGPT ابزاری بر پایه‌ی هوش مصنوعی است که به هر سؤالی پاسخ می‌دهد، کد می‌نویسد و حتی شعرهای جذاب خلق می‌کند.

درحالی‌که برندهای آمریکایی مثل مایکروسافت و گوگل در تلاشند به شیوه‌ی گسترده‌تری از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده کنند، هواوی، غول چینی صنعت فناوری، می‌گوید سال‌ها در این حوزه تجربه دارد.

یکی از مدیران هواوی می‌گوید این شرکت در سال ۲۰۲۰ کار روی مدل زبانی بزرگی را شروع و یک سال بعد، Pengcheng Pangu را معرفی کرد. مدل Pengcheng Pangu در همان زمان ۱۰۰ میلیارد پارامتر داشت، به سؤالات پاسخ می‌داد و زبان و گفتار چینی را می‌فهمید.
مدل NLP (پردازش زبان طبیعی) هواوی با ۱۰۰ میلیارد پارامتر، در سال ۲۰۲۱ بزرگ‌ترین مدل آموزش هوش مصنوعی چینی در دنیا بود.

به گزارش نشریه‌ی هواوی سنترال، برند معروف چینی دو پتنت جدید ثبت کرده است که به نرم‌افزاری هوش مصنوعی برای پاسخ به سؤالات ارتباط دارد. البته هواوی فعلا هیچ برنامه‌ای برای تزریق ابزارهای هوش مصنوعی به دستگاه‌هایش ندارد.

با وجود تأکید هواوی بر تجربه در حوزه‌ی هوش مصنوعی، برندهای بزرگی مثل گوگل و مایکروسافت نیز سال‌ها در این حوزه پیشگام بوده‌اند. گوگل مدت‌ها است که از هوش مصنوعی برای بهینه‌سازی نتایج جست‌و‌جو استفاده می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/06/01 - 12:29- سایرفناوری ها

مشارکت شرکت‌های ZTE و GO Telegram در حوزه 5G در عربستان

شرکت «ZTE» و «GO Telecom» اولین آزمایش «mmWave 5G-A» مسافت طولانی در عربستان سعودی را به پایان رساندند.

برنامه
1404/06/01 - 12:02- هوش مصنوعي

برنامه آموزشی هوش مصنوعی ژاپن برای تعمیق روابط با آفریقا

ژاپن با تعهد به پرداخت میلیاردها دلار وام، از آموزش هوش مصنوعی و تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.

مهار
1404/06/01 - 11:47- آسیا

مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی در پاکستان

آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری هماهنگی با انجمن اولیا و مربیان پاکستان (PTA) را برای مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی تقویت می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.