about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

رتبه‌بندی جدید کشورها، در حوزه امنیت سایبری

حدود 20 درصد از رایانه‌ها و تلفن‌های همراه کشور هند، به بدافزار آلوده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ هند، با آمار 25 و 21 درصدی آلودگی تلفن‌های همراه و رایانه‌ها به بدافزارهای گوناگون، از میان 60 کشور، در رتبه پانزدهم قرار دارد. این گزارش، ازسوی شرکت آماری کامپریتک (Comparitech)، انجام شده است و به مسائلی چون آمادگی برای مقابله با حملات سایبری و قانون‌گذاری سایبری نیز تأکید دارد.

کشور هند، در این تحلیل و بررسی، فقط 39 درصد امتیاز تعیین شده برای امنیت سایبری یک کشور را دریافت کرد. این درحالی است که چین و پاکستان، وضعیتی نسبتاً بدتر از هند دارند. 25.25 درصد تلفن‌های هوشمند و 21.8 رایانه‌های شخصی این کشور، به نرم‌افزارهای مخرب، آلوده شده‌اند.

این گزارش، ژاپن را امن‌ترین کشور جهان، در زمینه تهدیدات سایبری برآورد کرده است. توکیو با سیاست‌گذاری مناسب و اتخاذ راهبرد کارآمد، موفق به کاهش قابل ملاحظه تهدیدات موجود شده است. آمارها حاکی از آن است که فقط 1.34 درصد تلفن‌های همراه و 8 درصد رایانه‌های ژاپن، آلوده هستند.

ازجمله سایر کشورهای امن در این زمینه، می‌توان به فرانسه، کانادا، دانمارک و ایالات‌ متحده اشاره کرد. ازسوی دیگر، الجزیره، اندونزی، ویتنام، تانزانیا و ازبکستان، با ضعیف‌ترین آمار در انتهای رتبه‌بندی 60 کشور یادشده قرار دارند.
 

تازه ترین ها
تقویت
1404/05/31 - 16:41- آسیا

تقویت امنیت سایبری در مالزی با ظهور فناوری پیشرفته

مالزی در بحبوحه ظهور فناوری‌های هوش مصنوعی و ابری، امنیت سایبری را افزایش داد.

افزایش
1404/05/31 - 16:33- آسیا

افزایش حملات سایبری علیه امارات در زمان بلایای طبیعی و معاملات تجاری

شرکت آکرونیس اعلام کرد که حملات سایبری علیه امارات متحده عربی در زمان وقوع بلایای طبیعی و معاملات تجاری افزایش می‌یابد، زیرا مجرمان از اختلالات سوءاستفاده می‌کنند.

دانشجویان
1404/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی چت‌بات‌ها

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هستند.