about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

یک شرکت کانادایی موفق به طراحی یک ربات تزریق واکسن بدون سوزن شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از العین، یک شرکت کانادایی رباتی ابداع کرده است که می‌تواند انسان‌ها را در برابر ویروس کرونا بدون نیاز به سوزن واکسینه کند. به گفته رسانه‌های بین‌المللی، این شرکت تأیید کرد که ربات «کوبی» جایگزین بهتری نسبت به سوزن خواهد بود. این ربات به فناوری تزریق بدون سوزن متکی است و از یک جت فشار بالا استفاده می‌کند که محتویات واکسن به عمق بافت بازو تزریق می‌شود.
براساس مقاله‌ای که توسط دانشگاه واترلو کانادا منتشر شده است، این ربات بازو شکل، دارای حسگر LiDAR است که امکان تهیه نقشه سه بعدی از بدن فردی که مایل به دریافت واکسن است را می‌دهد، که برای تعیین بهترین مکان برای تزریق تجزیه و تحلیل می‌شود. سپس، بیمار دستور آماده شدن برای تصویربرداری را دریافت می‌کند که مشخص می‌کند کجا باید بایستد، ضمن اینکه وضعیت او را مشخص می‌کند و تشخیص می دهد که آیا لازم است بخشی از لباسش را کنار بزند یا خیر.
با ورود ربات به خدمات، واکسیناسیون تعداد زیادی از افراد آسان‌تر، ارزان‌تر، سریع‌تر و ایمن‌تر خواهد بود، زیرا احتمالاً خطرات قرار گرفتن پزشکان و پرستاران در معرض ویروس را کاهش می‌دهد. پس از تزریق واکسن، کپسول تک دوز در محفظه‌ای که با ضایعات بهداشتی مشخص شده است ریخته می‌شود و بازوی بیمار دوباره تمیز می‌شود. این ربات توانایی برداشت کپسول‌های تک دوز را از یک سیستم ذخیره سازی آماده و مجهز را دارد.

تازه ترین ها
هشدار
1404/05/25 - 10:45- آفریقا

هشدار اینترپل نسبت به تهدیدات سایبری پیچیده علیه بخش‌های کلیدی آفریقا

اینترپل در گزارشی نسبت به تهدیدات سایبری پیچیده علیه بخش‌های کلیدی آفریقا و ایجاد خسارات قابل توجه هشدار داد.

معامله
1404/05/25 - 10:31- تروریسم سایبری

معامله 305 میلیون دلاری استارت‌آپ‌های امنیت سایبری اسرائیلی و آمریکایی

استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی فایندگز توسط شرکت آمریکایی دیجینکس در معامله‌ای به ارزش ۳۰۵ میلیون دلار خریداری شد.

متهم
1404/05/25 - 10:04- جرم سایبری

متهم شدن هکرهای روسی به خرابکاری در سد نروژ

پلیس نروژ ادعا کرد که هکرهای طرفدار روسیه پشت خرابکاری سد در ماه آوریل بوده‌اند.