about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

ربات دوچرخی که پرش می‌کند

محققان سوئیسی به‌تازگی یک ربات توسعه داده‌اند که دوچرخ و دو پا دارد و قادر به حفظ تعادل خود است.

به گزارش  کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از نیواطلس، محققان سوئیسی به ‌تازگی یک ربات توسعه داده‌اند که دوچرخ و دو پا دارد و قادر به حفظ تعادل خود است.

درحالی‌که ربات‌های دارای پا قادرند حرکاتی با پای خود مانند بالا رفتن از پله انجام دهند، ربات‌های چرخ ‌دار سریع ‌تر بوده و پیچیدگی کمتری دارند.

ربات توسعه‌یافته توسط محققان سوئیسی«Ascento» نام دارد و هرکدام از پاهای آن در پایین خود دارای چرخ است.

Ascento که توسط تیمی از دانشجویان مهندسی در موسسه تحقیقاتی فدرال زوریخ سوئیس ساخته‌شده است، هم‌ اکنون دارای نسخه دوم و نام آن «Ascento ۲» گذاشته ‌شده است.

در شرایط عادی ربات از چرخ خود برای عبور استفاده می‌کند و در شرایطی که با مانع عمودی مانند مجموعه‌ای از پله‌ها روبرو شود، می‌کوشد تا از پاهای خود استفاده کند؛ پرش کند و به جلو رود. با این روش ، می‌تواند از پله‌ها به‌صورت یکی‌یکی صعود کند.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/05/26 - 07:32- آسیا

راه‌اندازی کمپین جدید باج‌افزاری توسط هکرهای کره شمالی

هکرهای کره شمالی در یک کمپین بزرگ سایبری به باج‌افزار روی آورده‌اند.

بازداشت
1404/05/26 - 07:30- تروریسم سایبری

بازداشت مقام صهیونیستی در لاس‌وگاس به اتهام کودک‌آزاری در فضای آنلاین

یک مقام دولتی رژیم صهیونیستی در لاس‌وگاس به جرم فریب و انجام جرایم اینترنتی علیه کودکان دستگیر شد.

هشدار
1404/05/26 - 07:26- آسیا

هشدار امارات نسبت به مهندسی اجتماعی و کلاهبرداری آنلاین

شورای امنیت سایبری امارات نسبت به مهندسی اجتماعی و کلاهبرداری‌های آنلاین برای فریب قربانیان هشدار داد.