about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

ربات‌ها ۸۵ میلیون شغل را نابود می‌کنند

طبق تحقیقی جدید تا ۵ سال آینده ربات‌ها ۸۵ میلیون شغل را در جهان نابود می‌کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از رویترز، طبق گزارش مجمع جهانی اقتصاد(WEF) ، هم‌زمان با تغییراتی که درنتیجه شیوع کووید ۱۹ در جهان ایجادشده، طی ۵ سال آینده ربات‌ها انبوهی از مشاغل در کسب‌وکارهای متوسط و بزرگ را نابود می‌کنند.
تحقیقی میان ۳۰۰ شرکت جهانی نشان داد از هر ۵ مدیر ارشد اجرایی، ۴ نفر برنامه‌های خود برای دیجیتالیزه کرده و فعالیت‌ها و استفاده از فناوری‌های نوین را سرعت بخشیده‌اند.
مدیرعامل این بنیاد اقتصادی می‌گوید: کووید ۱۹ سبب شده عصر جدید مربوط به اشتغال زودتر از موعد آغاز شود.
این تحقیق نشان داد طی ۵ سال آینده ربات‌ها ۸۵ میلیون شغل را از بین می‌برند. همچنین حدود نیمی از کارگرانی که تا ۵ سال آینده مشاغل خود را حفظ می‌کنند باید مهارت‌های جدید بیاموزند. همچنین تا ۲۰۲۵ میلادی کارفرمایان کار را به‌طور مساوی میان انسان و ماشین تقسیم می‌کنند.
در کل ایجاد شغل در حال کاهش است و از سوی دیگر نابودی مشاغل سرعت گرفته زیرا شرکت‌های سراسر دنیا به‌جای نیروی انسانی از فناوری برای بررسی اطلاعات ورودی، حسابداری و وظایف اداری استفاده می‌کنند.
خبر خوب آنکه بیش از ۹۷ میلیون شغل در بخش‌های مختلف اقتصادی مانند هوش مصنوعی و تولید محتوا به وجود می‌آیند.
همچنین تقاضا برای کارگران در مشاغل اقتصادی حافظ محیط‌زیست و پست‌های شغلی نوین در مهندسی، ابر رایانشی و توسعه محصول رشد می‌کنند.
حدود ۴۳ درصد کسب‌وکارهایی که در این تحقیق شرکت کردند به دلیل یکپارچگی فناوری نیروی کار خود را کاهش می‌دهند، ۴۱ درصد تصمیم دارند پیمانکاران خود را گسترش دهند و ۳۴ درصد مشغول برنامه‌ریزی برای گسترش نیروی کار به دلیل یکپارچگی با فناوری هستند.

منبع:

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.