about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

محققان یک ربات چهارپار را به‌منظور حفظ تعادل آموزش داده‌اند، در حال حاضر ربات مذکور می‌تواند از یک پل با عرض فقط 6 سانتی‌متر عبور کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از انگجت، محققان یک ربات چهار  پا را به‌منظور حفظ تعادل آموزش داده‌اند و در حال حاضر ربات مذکور می‌تواند از یک پل با عرض فقط ۶ سانتی‌متر عبور کند.
این ربات توسط محققان ایتالیایی توسعه داده‌شده و ۹۰ کیلوگرم وزن دارد؛ درحالی‌که ربات‌های چهارپا می‌توانند به شاهکارهای چشمگیر مانند کشیدن هواپیما یا بالا رفتن از حصار دست یابند، اما هنوز هم محدودیت‌هایی دارند.
ربات‌ها در بیشتر موارد، برای پیاده‌روی به سطح نسبتاً بزرگی احتیاج دارند و تیمی از محققان رباتیک ایتالیایی به دنبال تغییر آن هستند؛ آن‌ها یک کنترل‌کننده رباتیک ایجاد کرده‌اند که به ربات اجازه می‌دهد تا از یک پرتو نازک عبور کند.
این ربات چهارپا می‌تواند تنها با دو پا تعادل برقرار کرده و مسیر را طی کند؛ در شبیه‌سازی‌های دیجیتال، کنترلر به یک ربات ۹۰ کیلوگرمی اجازه می‌داد تا از یک پل تنها با عرض شش سانتی‌متر عبور کند.
در ایالات‌متحده، «Boston Dynamics 'Spot» احتمالاً محبوب‌ترین ربات چهارپا است.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
اعتراف
1404/10/02 - 15:04- جرم سایبری

اعتراف هکر باج‌افزاری نفیلیم به ارتکاب کلاهبرداری

یک هکر سابق باج‌افزار روز جمعه در ناحیه شرقی ایالت نیویورک به یک فقره اتهام ناشی از حمله به چندین شرکت در ایالات متحده، کانادا و استرالیا اعتراف به گناه کرد.

احتمال
1404/10/02 - 10:56- اروپا

احتمال توسعه سلاح روسیه علیه استارلینک

کارشناسان ادعا کردند که روسیه احتمالاً در حال توسعه سلاحی برای هدف قرار دادن استارلینکِ ایلان ماسک است.

هوش
1404/10/02 - 10:27- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی موتور جذب ۱۵.۶ میلیارد دلاری استارت‌آپ‌های اسرائیلی

استارت‌آپ‌های رژیم صهیونیستی در سال جاری، مبلغ ۱۵.۶ میلیارد دلار جمع‌آوری کردند، زیرا هوش مصنوعی، شرط‌بندی‌های بزرگ‌تر و متمرکزتری را هدایت می‌کرد.