about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

رای سنگین دادگاه برای هکر ناتو

یک هکر آمریکایی به جرم اجرای حملات DDoS علیه ناتو، وزارت دفاع ایالات‌متحده و سازمان‌های دولتی دیگر به ۶ سال زندان و بیش از ۶۵۰ هزار دلار جریمه محکوم شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، به نقل از «دیجیاتو»؛ یک هکر آمریکایی به جرم اجرای حملات DDoS علیه ناتو، وزارت دفاع ایالات‌متحده و سازمان‌های دولتی دیگر به ۶ سال زندان و بیش از ۶۵۰ هزار دلار جریمه محکوم شد.

جیمز رابینسون ۳۳ ساله در اردیبهشت امسال بازداشت شد. جالب اینجاست که خود وی تمام حملات محروم‌سازی از سرویس یا DDoS اجرا شده را در صفحه توییترش به صورت علنی اعلام کرده بود. این حساب کاربری شامل فهرستی از توییت‌ها در مورد حمله به وب‌سایت‌های وزارت دفاع، انستیتوی ملی سلامت، وزارت خزانه‌داری و «سازمان پیمان آتلانتیک شمالی» یا ناتو است. دو موسسه امنیتی شناخته شده‌ای که سرویس شناسایی و مقابله با حملات DDoS ارائه می‌کنند، تا زمان بازداشت رابینسون از اجرای این هک حتی مطلع هم نشده بودند.

هکر مذکور در اغلب توییت‌هایش از تگ Anonymous استفاده کرده که به گروهی از هکرهای برجسته اشاره دارد. این گروه از سال‌ها قبل روی انجام فعالیت‌های سیاسی و حمایت از گروه‌های مدنی تمرکز دارند و اغلب اهداف رابینسون هم سازمان‌های سیاسی، نظامی و ادارات پلیس بوده‌اند. با این وجود شواهدی مبنی بر هماهنگی بین رابینسون و هکرهای Anonymous پیدا نشده است.

یکی از اهداف این هکر اداره پلیس Akron بوده است. وی در ویدیوهای آپلود شده در یوتیوب این اداره را به فساد، سرقت مواد از متهمان، اخاذی و سوءاستفاده از کارگران جنسی متهم کرده است. سازمان FBI در اسناد ارائه شده به دادگاه حملات وی به سایت پلیس Akron را موفقیت‌آمیز عنوان کرده. ظاهراً برخی از این اقدامات به اخلال طولانی‌مدت در عملکرد این سایت منجر شده بود.

درنهایت دادگاه در حکمی سنگین هکر آمریکایی را به ۶ سال زندان و پرداخت ۶۶۸۶۸۴ دلار غرامت به پلیس Akron محکوم کرد. بسیاری بر این باورند که این حکم بیش از حد سخت‌گیرانه است و تناسبی با جرم رابینسون ندارد. پیش از این فردی که با اجاره غیرقانونی سرویس اجازه اجرای حملات DDoS را به افرادی مثل رابینسون داده بود، تنها به ۱۳ ماه حبس محکوم شد.

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.