about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

رایانه‌ها؛ نسل بعدی جاعلان دستخط

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ همه‌ی افراد دارای دستخط‌های متمایز نسبت به یکدیگر هستند و می‌توان از آن به‌عنوان کد شناسایی برای صحت اعتبار یادداشت‌های هر فرد استفاده کرد. تا این لحظه تقلید دستخط برای رایانه‌ها به خصوص ردیابی نوسانات قلم زمانی که به خط بعد منتقل می‌شود، تقریباً غیرممکن بود؛ اما به‌تازگی محققان کالج دانشگاهی لندن انگلیس (University College London) موفق به ایجاد الگوریتمی شدند که می‌تواند این کار را با دقت مناسبی انجام بدهد.
محققان الگوریتمی استاندارد به نام «متن من با دستخط شما» (My Text in Your Handwriting) ایجاد کرده‌اند که می‌تواند نوشته‌های کاربر را اسکن کرده و دست خط وی را با دقت بسیار بالایی شبیه‌سازی کند. آن‌ها توضیح می‌دهند کاربر ابتدا باید 4 صفحه یادداشت بنویسد. سپس الگوریتم شروع به اسکن و تبدیل آن‌ها به خطی نازک و کوچک می‌کند. این الگوریتم با استفاده از تشخیص حروف و جایگاه آن‌ها در کلمات، محل جدا شدن آن‌ها و تغییر خط، نشانه‌گذاری و ارتباط بین آن‌ها به بازسازی دستخط اقدام می‌کند. درنهایت نمونه‌ی به دست آمده با نسخه‌های اسکن شده‌ی قبلی مقایسه می‌شود. مردم نامه‌هایی با موضوعات مختلف می‌نویسند، الگوریتم با بررسی آن‌ها بهترین نمونه برای تقلید را ایجاد می‌کند.
محققان برای انجام آزمایش از داوطلبان خواستند از بین نمونه دستخط‌های موجود، نوشته‌های ایجاد شده توسط رایانه‌ها را انتخاب کنند. داوطلبان تنها در 40 درصد انتخاب‌های خود تشخیص اشتباه داده بودند.
یکی از محققان گفت: «تا این لحظه تنها راه، ایجاد یک فونت خاص از دست خط یک نفر بود؛ اما در این روش به وضوح مشخص بود که متن ایجاد شده با دست نوشته نشده است. ما روشی را توسعه دادیم که حتی می‌توان از آن در شرایط تجاری و شخصی مختلف استفاده کرد.»
محققان معتقد هستند از فناوری ایجاد شده توسط آن‌ها می‌توان برای کمک به افرادی که توانایی حرکتی و نوشتن خود را از دست داده‌اند استفاده کرد تا بتوانند با دست خط خودشان به تولید متن بپردازند. از طرفی در متن‌های ترجمه شده می‌توان دستخط نویسنده‌ی اصلی را حفظ کرد. از این فناوری می‌توان برای ایجاد امضا و اسناد دیجیتالی نیز استفاده کرد.

 

تازه ترین ها
همکاری
1404/11/19 - 16:11- هوش مصنوعي

همکاری گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.