about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

رأی دادگاه آمریکا به گسترش قوانین نظارتی NSA

این حکم در حالی منتشر شده است که قانون آزادی خواهی ایالات متحده آمریکا، محدود کردن دسترسی آژانس امنیت ملی به این پرونده ها را دنبال می کند. تصویب کنندگان این قانون همچنین به دنبال تعیین مقررات لازم برای حفظ و ترویج حریم خصوصی در رسیدگی به دادگاه های مخفی آمریکا می‌باشند.

در پی افشاگری های پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا، ادوارد اسنودن، دولت این کشور متهم به جمع آوری ابرداده های تلفن شهروندان آمریکایی از شرکت مخابراتی ورایزون گردید. پس از آن رئیس جمهور باراک اوباما، اعلام داشت دولت برنامه ای منظم را در اوایل سال جاری مدون خواهد کرد تا از جمع آوری و نگه داشتن داده های اپراتورهای مخابراتی، توسط آژانس امنیت ملی جلوگیری شود. اوباما دستور داد ابرداده های تلفن تنها در مواقع اضطراری و آن هم با حکم قضایی می توانند جمع آوری شوند.

اما با بی توجهی NSA به این موضوع، در طی ماه گذشته، قانون آزادی خواهی ایالات متحده آمریکا، با مشکلات عمده ای در مجلس سنا روبرو گردید و همین موضوع باعث شده است تا اصلاحات آژانس امنیت ملی تا سال آینده به تاخیر انداخته شود.

اوباما در ماه نوامبر از مجلس سنا درخواست کرد تا در تصویب قانون آزادی ایالات متحده کوشا باشند و از مقامات دولتی، از جمله دادستان کل، اریک هولدر و مدیر اطلاعات ملی، جیمز کلاپر درخواست کرد تا از این قانون حمایت کنند.

افشاگری‌های ادوارد اسنودن در ارتباط با حفظ حریم خصوصی شهروندان باعث شده است تا قانونی بودن برنامه‌های نظارتی آژانس امنیت ملی در دادگاه‌های مختلف به چالش کشیده شوند.

تازه ترین ها
متهم
1404/09/12 - 09:30- جرم سایبری

متهم شدن هکرهای ایرانی به حمله علیه زیرساخت‌های حیاتی رژیم صهیونیستی و مصر

کارشناسان غربی ادعا کردند که هکرهای مرتبط با ایران از طریق کمپین فیشینگ، زیرساخت‌های حیاتی رژیم صهیونیستی و مصر را هدف قرار داده‌اند.

افتتاح
1404/09/12 - 07:15- هوش مصنوعي

افتتاح مرکز عالی هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی مرکز عالی هوش مصنوعی را برای تسریع نوآوری هوش مصنوعی دولتی و صادرات جهانی افتتاح کرد.

جذب
1404/09/12 - 06:59- تروریسم سایبری

جذب سرمایه 60 میلیون دلاری در استارت‌آپ سایبری اسرائیلی

استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی «Zafran Security» مبلغ ۶۰ میلیون دلار برای مبارزه با تهدیدات هوش مصنوعی جمع‌آوری کرد.