about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

یک استارتاپ آمریکایی با موفقیت کامپیوتری کوانتومی را تست و معرفی کرد که با درهم شکستن رکوردهای قبلی قدرت کوانتوم را به رخ می کشد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کامپیوتر کوانتومی کمپانی IonQ که در «مریلند» واقع شده، از توان پردازش ۷۹ کیوبیتی بهره می برد که از Bristlecone گوگل هفت کیوبیت قوی تر است.

علاوه بر توان بالا، نرخ خطای این پردازنده‌های کوانتومی به ازای هر کیوبیت در حد ۰.۰۳ است و این در حالی که نزدیکترین گزینه نرخ خطایی برابر با ۰.۵ درصد دارند. این میزان به ازای هر جفت کیوبیت به ۰.۷ می رسد که باز هم با ۵ درصد دیگر رقبا کیلومترها فاصله دارد. 

برای تست این سیستم ها از الگوریتم هایی نظیر بنچمارک «برنستاین-وزیرانی» استفاده می شود که در آن دستگاه برای شناسایی یک عدد رمزنگاری شده تنها اجازه پرسیدن سوال های با جواب بله یا خیر را دارد. زمانی که این عدد بین ۱ تا ۱۰۲۳ قرار داشته باشد، احتمال موفقیت کامپیوتر عادی و کوانتومی به ترتیب برابر ۰.۲ و ۷۹ درصد خواهد بود.

«کریستوفر مونرو»، مدیرعامل IonQ بر این باور است که سرمایه گذاری روی کامپیوترهای کوانتوم یونی بهترین گزینه است:

سیستم IonQ از نظر صنعتی توانمند و کارآمد است. نتایج تست حاکی از این است که حتی در این مراحل اولیه هم طراحی تله یونی مزایایی بیش از آنچه انتظار داشتیم را به ارمغان می آورد.

در کامپیوترهای معمولی برای ذخیره داده و انجام محاسبات از بیت های صفر و یک استفاده می شود اما در کامپیوترهای کوانتومی به این منظور کیوبیت هایی به کار برده می شوند که می توانند در آن واحد صفر، یک و یا ترکیبی از هردو مورد باشند.

IonQ در ساخت کامپیوتر کوانتومی خود فناوری سیلیکون فوق سرد مورد استفاده گوگل، IBM و Rigetti برای به دام انداختن یون ها را با فلز نادر ایتربیم جایگزین کرده است. در این فرایند ایتربیم یونیزه شده در یک میدان الکترومغناطیسی نوسان دار معلق می شود تا از طریق لیزرهای برنامه نویسی شده اطلاعات وارد، ذخیره یا بازیابی شوند.

دقت و صحت سیستم IonQ نشان دهنده این است که به زودی و احتمالا سال آینده شاهد استفاده عملی از کامپیوترهای کوانتومی خواهیم بود.

تازه ترین ها
امارات
1404/11/08 - 06:50- هوش مصنوعي

امارات با استارگیت وارد عصر جدید زیرساخت‌های هوش مصنوعی شد

استارگیت امارات متحده عربی جهشی جسورانه به ارزش 30 میلیارد دلار در زیرساخت هوش مصنوعی را رقم زد.

ثبت
1404/11/08 - 06:35- تروریسم سایبری

ثبت بیش از 26 هزار حمله سایبری علیه رژیم صهیونیستی در سال 2025

رئیس اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اسرائیل در سال 2025 شاهد بیش از 26 هزار حمله سایبری بود.

جابه‌جایی
1404/11/08 - 06:22- آسیا

جابه‌جایی بیش از 16 میلیارد ارز دیجیتال غیرقانونی در چین در سال گذشته

کارشناسان ادعا کردند که پولشویان چینی در سال ۲۰۲۵ بیش از ۱۶ میلیارد دلار ارز دیجیتال غیرقانونی را جابه‌جا کرده‌اند.