about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

استارت‌آپ OpenAI اعلام کرد که در حال راه‌اندازی یک مدل هوش مصنوعی قدرتمند به نام GPT-4 است که راه را برای گسترش این نوع فناوری هموار می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ استارت‌آپ OpenAI در بیانیه‌ای اعلام کرد GPT-۴ یک الگوی چندرسانه‌ای قابل توجه است که در بسیاری از سناریو‌های زندگی واقعی از انسان‌ها کمتر مهارت دارد، اما در انجام بسیاری از وظایف حرفه‌ای و آکادمیک به خوبی انسان عمل می‌کند.

این مدل می‌تواند مثلاً به اندازه ۱۰ ٪ از قبول شدگان برتر، در امتحان وکالت با نمره خوب قبول شود. نسخه قبلی GPT ۳.۵ به میزان ۱۰ ٪ از مدل جدید ضعیفتر بود.

الگوریتم ChatGPT هیجان و جنجال زیادی برمی انگیزد، زیرا دسترسی به آن رایگان است و میلیون‌ها نفر در سراسر جهان از آن برای نوشتن مقالات، خطوط کد، تبلیغات یا حتی برای آزمایش توانایی‌های خود استفاده می‌کنند.

OpenAI که میلیارد‌ها دلار از مایکروسافت دریافت کرده است، با تولید متن و همچنین مدل‌های تصویر، از طریق نرم افزار DALL-E خود، ثابت کرده است که در هوش مصنوعی مولد، پیشرو است.

سام آلتمن رئیس این شرکت، اخیراً گفته است که کار روی هوش مصنوعی به اصطلاح "عمومی"، نرم افزاری با قابلیت‌های شناختی انسان در حال انجام است.

او در وبلاگ این شرکت نوشت: "مأموریت ما این است که اطمینان حاصل کنیم که سیستم‌های هوش مصنوعی عمومی - سیستم‌هایی که عموماً هوشمندتر از انسان هستند - برای همه بشریت مفید هستند. "

برخلاف نسخه‌های قبلی، نسخه GPT-۴ می‌تواند متن و تصاویر را نیز مدیریت کند. با این حال، در حال حاضر فقط متن تولید می‌کند.

تازه ترین ها
نقض
1404/04/12 - 12:56- جرم سایبری

نقض سایبری شرکت مکس فایننشال هند

شرکت مکس فایننشال هند از تهدید سایبری در واحد بیمه عمر اکسیس مکس خود خبر داد.

سرقت
1404/04/12 - 12:34- جرم سایبری

سرقت اطلاعات پرداخت خریداران توسط هکرهای مرتبط با چین

محققان یک شبکه گسترده از وبسایت‌های جعلی فروشگاهی را کشف کرده‌اند که با تقلید از برندهای بزرگ جهانی، اطلاعات پرداخت کاربران اینترنتی را سرقت می‌کنند.

حمله
1404/04/12 - 12:23- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به یک خیریه آلمانی

سازمان خیریه آلمانی "دویچه ولت‌هانگرهیلفه" که هدف آن توسعه منابع غذایی پایدار در برخی از فقیرترین کشورهای جهان است، مورد حمله یک گروه باج‌افزاری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.