about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به هشدارهای سازمان‌ها و نهادهای کشور قبل از حوادث حملات سایبری دو هفته اخیر گفت: «هم‌اکنون سامانه یکپارچه‌ای که به‌صورت برخط همه سازمان‌ها و دستگاه‌ها را از احتمال حملات سایبری مطلع کند وجود ندارد، اگرچه در پی ایجاد آن هستیم و امیدواریم در کوتاه‌مدت این سامانه تکمیل شود.»
سردار جلالی افزود: «حملات دو هفته اخیر حملات پیش پا افتاده‌ای بود که عمق نداشت و بیشتر به خودنمایی سایبری شبیه بود. وی گفت: بر اساس وظایف قانونی ما به سازمان‌های مختلف هشدارهای امنیتی می‌دهیم که اگر رعایت نکنند با متخلفان برخورد خواهد شد.»
رئیس سازمان پدافند غیرعامل با ابراز تأسف از نگاه فرهنگی برخی مسئولان مرتبط با امنیت فضای سایبری کشور نسبت به محصولات خارجی در مقایسه با تولیدات داخل گفت: «این سازمان همواره از شرکت‌های دانش‌بنیان سایبری داخلی حمایت می‌کند و ما مطمئنیم اگر در این زمینه حمایت‌های لازم صورت گیرد نیازی به خرید از خارج کشور نخواهیم داشت.»
معاون فناوری اطلاعات مرکز آمار ایران هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: «در حمله سایبری اخیر تنها وب‌سایت اخبار روابط عمومی این مرکز موردحمله قرار گرفت و صفحه اول آن هک شد.»
حسین تهرانی افزود: «در این حمله سطحی هیچ تعرضی به اطلاعات طبقه‌بندی‌شده مرکز آمار ایران صورت نگرفت. رسول جلیلی عضو شورای عالی فضای مجازی نیز گفت: با مسئولان فنی سایت‌هایی که در دو هفته اخیر هدف حملات ساده سایبری قرار گرفتند باید برخورد شود.»
 جلیلی افزود: «این اقدام می‌تواند درس عبرتی باشد برای دیگر سازمان‌ها تا مسئله امنیت فضای سایبری‌شان را جدی‌تر بگیرند.»
وی گفت: «در دو هفته اخیر برخی سایت‌های کشور هدف حملات ساده‌ای قرار گرفتند که عمق نداشت و تنها ظاهر برخی سایت‌ها دچار تغییر شد و هیچ‌گونه دسترسی به اطلاعاتی صورت نگرفت.»
جلیلی ادامه داد: «اگرچه اتفاق خاصی نیفتاد اما همین میزان موفقیت برای یک هکر داخلی یا خارجی در هک کردن سایت‌های سازمان‌های ما نقطه ضعف است.» وی با بیان اینکه هفتاد تا هشتاد درصد هزینه‌ای که در بخش‌های دولتی و شبه‌دولتی برای امنیت فضای سایبری آن‌ها صورت می‌گیرد به جیب خارجی‌ها می‌رود افزود: «باید با استفاده از متخصصان توانمند داخلی صنعت امنیت سایبری کشورمان را تقویت کنیم.» جلیلی گفت: «وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شبکه زیرساخت کشور که اعتبارات قابل‌توجهی برای فضای سایبری در اختیار دارند باید بخشی از این اعتبارات را برای تقویت صنعت امنیت سایبری سازمان‌ها و دستگاه‌های کشور هزینه کنند.»

عضو شورای عالی فضای مجازی کشور افزود: «باوجود اینکه در حوزه سایبری از متخصصان زیادی برخوردار هستیم اما در زمینه تولیدات علمی رقابتی در امنیت فضای مجازی ضعف داریم». وی گفت: «حملات دو هفته اخیر به سامانه‌های سایبری کشورمان نقطه شروعی است که از طرف کوچک‌ها صورت گرفت اما باید بدانیم که بزرگ‌ترهای دنیا هم با ما کار دارند و برای مقابله با آن‌ها راهی جز تقویت اقتدارگرایانه در این حوزه نداریم.»
جلیلی تصریح کرد: «امنیت فضای مجازی کشور در وهله اول داده‌هاست که باید آن‌ها را از نظر محرمانگی و عدم تغییر حفظ کنیم. وی گفت: امضای رقمی در کشور باید اجرایی شود و همچنین لازم است تلاش کنیم تا از کشف شدن رمزهایمان مصون باشیم.»

تازه ترین ها
ستاد
1404/07/23 - 16:19- هوش مصنوعي

ستاد هوش مصنوعی به کار خود ادامه می‌دهد؛ تشکیل سازمان منوط به نظر دولت

در حالی روز گذشته مجلسی ها مخالفت خود را با پیشنهاد تبدیل سازمان ملی هوش مصنوعی به ستاد مطرح کردند که معاون علمی رئیس جمهور تاکید کرد در صورت تشکیل سازمان، ستاد به کار خود ادامه می دهد.

با
1404/07/23 - 16:17- ابزارهای هوشمند

با CODiAQ آشنا شوید: ربات جنگی 4 پایی که می‌تواند جان سربازان را نجات دهد!

شرکت استرالیایی اسکای‌بورن تکنولوژی از پلتفرم تسلیحاتی ربات CODiAQ در نمایشگاه AUSA ۲۰۲۵ رونمایی کرد.

حمله
1404/07/23 - 16:12- جنگ سایبری

حمله سایبری اسرائیل به ماهواره‌های ایران؟ /وزیر ارتباطات: هیچ مداخله خارج از روال فنی در ماهواره «هد هد» نداشتیم

وزیر ارتباطات با اشاره به شایعاتی درباره قطع ارتباط با ماهواره‌های کوثر و هدهد گفت: «این موضوع به دنبال مداخله خارج از روال فنی پیش از جنگ نبوده است.»