about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

راه اندازی بیمه سایبری در کشور

به گزارش فارس، سجادی امروز در افتتاحیه نخستین نمایشگاه امنیت سایبری اظهارداشت: در دوره تازه فعالیت، چند بحث را برای امنیت در نظر گرفتیم که امنیت فناوری‌ها و ساماندهی فعالیتهای غیرقانونی در این حوزه از جمله اقدامات در دستور کار است.

معاون امنیت فضای تبادل اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران افزود: از دیگر اقدامات در دستور کار، توانمند‌سازی سازمان‌ها برای مقابله با تهدیدات سایبری است.

وی اضافه کرد: همچنین ارائه آموزش‌هایی در دستگاه‌ها و ایجاد مراکز CERT، ماهر و آپا از دیگر اقدامات این معاونت است.

سجادی توضیح داد: در سالهای گذشته، ظرفیت‌سازی نیروی انسانی در مراکز آپا انجام شده به طوریکه در 8 مرکز آپا در دانشگاه‌های کشور 1000 نفر آموزش‌های لازم را طی کردند و جذب مراکز دولتی شدند.

معاون امنیت فضای تبادل اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران ادامه داد: مدتی توانمندی مراکز آپا تضعیف شده بود که قرار است بار دیگر این مراکز مورد حمایت قرار گیرند.

وی از دیگر برنامه‌های پیش‌روی معاونت افتای سازمان به کمک به چرخه عرضه و تقاضا در حوزه افتا اشاره کرد و گفت: اعتماد بخشی و ارزیابی شرکت‌ها و محصولات این حوزه بخشی از فعالیتهای چرخه عرضه و تقاضا است.

سجادی یادآور شد: هم‌اکنون 6 مرکز، درخواست تأسیس آزمایشگاه امنیت به سازمان فناوری ارائه دادند که در حال بررسی هستیم.

معاون امنیت فضای تبادل اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران همچنین به برنامه راه‌اندازی بیمه سایبر اشاره کرد و گفت: همه کشورها دارای بیمه سایبر هستند اما در ایران این بیمه را نداریم، هم‌اکنون با بیمه مرکزی و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور در حال مذاکره هستیم تا بیمه سایبر را برای شرکت‌ها و خدمات حوزه امنیت فضای تبادل اطلاعات راه‌اندازی کنیم.

وی از دیگر موضوعات مهم در بخش امنیت به بودجه سازمانها در این بخش اشاره کرد و گفت: هم‌اکنون نمی‌دانیم چه بودجه‌ای را برای امنیت سازمانها در نظر بگیریم. راهنمای بودجه امنیت در سازمان فناوری اطلاعات در حال تدوین است و به زودی به معاونت برنامه‌ریزی ریاست جمهوری ارسال خواهد شد.

وی توضیح داد: از سوی دیگر هم‌اکنون شاخص‌هایی برای امنیت سنجی در سازمان‌ها وجود ندارد از این رو باید شاخص‌هایی را طراحی کنیم که سنجش امنیت برای دستگاه‌های دولتی و خصوصی را میسر کند.

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.