about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

نوکیا و اپتوس برای کمک به ایجاد شهرهای هوشمند و پشتیبانی از مشتریان سازمانی در صنایع مختلف همکاری خواهند کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پلتفرم مدیریت دستگاه (DMP) اینترنت اشیای نوکیا باعث می‌شود «Optus» به مشتریانش دسترسی آسان به داده‌های دستگاه باند باریک اینترنت اشیا از دستگاه‌های کم مصرف مدیریت دستگاه از راه دور در مقیاس را فراهم کند. بدون توجه به نوع دستگاه می‌توان این کار را انجام داد.

نوکیا و اپتوس برای کمک به ایجاد شهرهای هوشمند و پشتیبانی از مشتریان سازمانی در صنایع مختلف، از جمله خدمات، معدن و حمل و نقل، با هم همکاری خواهند کرد.

برنامه‌‎های پیش‌بینی شده صنعت شامل مدیریت پسماند مقرون به صرفه، بهینه‌سازی زنجیره تأمین، مدیریت لجستیک و تجزیه و تحلیل صحنه برای بهبود ایمنی و امنیت هستند.

به نظر می‌رسد بازار اینترنت اشیای استرالیا تا سال 2024 تا 25 میلیارد دلار رشد کند، در حالیکه این میزان در سال 2018 به 7.9 میلیارد دلار رسید که نشان دهنده فرصت بالقوه چنین راه‌حل‌هایی است.

این همکاری براساس رابطه دیرینه نوکیا با Optus بوده است؛ نوکیا برای مدیریت و حفظ زیرساخت‌های شبکه خود با اپراتور همکاری می‌کند. این 2 شرکت در اوایل سال گذشته اولین خدمات تجاری 5G استرالیا را راه‌اندازی کردند و این امر باعث شد Optus اولین اپراتور جهانی باشد که درگاه داخلی «FastMile 5G» نوکیا را در یک شبکه زنده مستقر می‌کند.

نوکیا و اپتوس همچنین با استفاده از استاندارد «5G New Radio» سرویس دسترسی بی‌سیم ثابت 5G را با موفقیت راه‌اندازی کردند.

دئون لیبنبرگ (Deon Liebenberg)، معاون نوآوری محصولات در Optus Business گفت :

«همکاری راهبردی ما با نوکیا دستگاه‌های اینترنت اشیا را تحت یک پلتفرم استاندارد و ساده و قابلیت‌های قدرتمند بهره‌وری را برای سوخت‌رسانی به تحول دیجیتال استرالیا و شهرهای هوشمند و فضاهای هوشمند آن در آینده باز می‌کند.»

این راه‌حل به عنوان «نرم‌افزار به عنوان سرویس، پلتفرم به عنوان سرویس یا اتصال به عنوان سرویس» در دسترس است. آنا ویلز (Anna Wills)، رئیس منطقه اقیانوسیه در نوکیا اظهار داشت :

«ما به Optus امکان توسعه پیشنهاداتش در این بازارها را می‌دهیم تا به مشتریانش در استفاده از پتانسیل بهره‌وری اینترنت اشیا کمک کند.»

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.