about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

شرکت جی تی مریتایم از راه‌حل‌های جدید امنیت سایبری خود برای سیستم کشتی‌ها رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت جی تی مریتایم (GTMaritime) انگلیس با نسخه جدید نرم‌افزار جی تی دیپلوی (GTDeploy) خود امنیت سایبری دریایی را تقویت می‌کند. این برنامه صاحبان کشتی‌ها و اپراتورها را قادر می‌سازد تا از راه دور به‌روزرسانی نرم‌افزارها و وصله‌های امنیتی که بخشی حیاتی از حفاظت سایبری برای شبکه‌های کامپیوتری و فناوری عملیاتی (OT) در کشتی‌ها هستند را ارسال و نصب کنند.

نرم‌افزار جی تی دیپلوی به شرکت‌های کشتیرانی کمک می‌کند تا شکاف‌های امنیتی موجود در نرم‌افزارها را شناسایی و برطرف کرده و با کاهش نقاط ورود احتمالی هکرها، خطر نقض امنیت خود را کاهش دهند.

جدیدترین نسخه نرم‌افزار جی تی دیپلوی دارای چندین به‌روزرسانی ازجمله رابط کاربری جدید و گردش کار اصلاح‌شده است. به‌روزرسانی‌های مربوط به بخش رابط کاربری شامل یک عملکرد جستجوی جدید برای ساده‌تر کردن ناوبری و نمایش اطلاعات منابع سیستم مانند فضای دیسک، سخت‌افزار، شبکه و جزئیات سیستم‌عامل است.

این نرم‌افزار دارای اتوماسیون است تا مدیریت استقرار نرم‌افزارها را قانونمند کند و به صاحبان کمک می‌کند تا نصب نرم‌افزارها در ناوگان را سفارشی کنند. همچنین این شرکت انگلیسی یک ویژگی استقرار و نصب با یک کلیک و ویژگی نصب و عملکردهای مرتبط جدیدی را جایگزین عمل ضمیمه کردن کرد تا توزیع هدفمند به‌روزرسانی نرم‌افزارها را امکان‌پذیر کند. ضمیمه کردن انتزاعی نیز با ویژگی‌های سفارشی برای کشتی‌ها و ایستگاه‌های کار جایگزین شده است.

Paragraphs
جیمی

جیمی جونز (Jamie Jones)، مدیر عملیات‌های شرکت جی تی مریتایم در اظهاراتی گفت:

وقتی صحبت از امنیت سایبری می‌شود، تنها یک نرم‌افزار قدیمی می‌تواند یک کشتی را در معرض حمله سایبری قرار دهد. به‌روزرسانی نرم‌افزارها برای وصله حفره‌های امنیتی، رفع و حذف اشکالات و افزودن ویژگی‌های جدید برای بهبود عملیات‌ها بسیار مهم است.

وی افزود:

آخرین نسخه جی تی دیپلوی کنترل بیشتری بر روی به‌روزرسانی نرم‌افزارها برای مشتریان فراهم می‌کند. طراحی مجدد رابط کاربری و اتوماسیون جدید و عملکردهای قابل سفارشی‌سازی، فرآیند را ساده کرده است تا به‌کارگیری به‌روزرسانی‌ها آسان‌تر شده و از امنیت مستمر در سراسر ناوگان اطمینان حاصل شود.

نرم‌افزار جی تی دیپلوی از طریق یک بستر امن انتقال داده به نام فست نت (FastNet) عمل می‌کند که ضمن بهینه‌سازی جریان داده بین کشتی و ساحل، امنیت بیشتری را فراهم می‌کند.

نرم‌افزارهای نصب‌شده توسط جی تی دیپلوی را می‌توان در صورت موجود بودن نسخه جدیدتر به‌صورت خودکار به‌روز کرد.

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.