about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

راه‌اندازی 5G در ایرتل نیجریه

ایرتل نیجریه، 5G را راه‌اندازی می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ ایرتل (Airtel) نیجریه، ارائه‌دهنده ارتباطات راه دور، شبکه تلفن همراه نسل پنجم (5G) خود را راه‌اندازی می‌کند.

انتظار می‌رود این افتتاحیه رقابت را در بازار مخابرات نیجریه تقویت کند. این اپراتور همچنین مشتریان جدیدی را جذب کرده و سهام بازار خود را بهبود خواهد بخشید.

براساس آخرین داده‌های کمیسیون ارتباطات نیجریه (NCC)، این شرکت 27.01 درصد از پایگاه ملی مشترکین تلفن همراه را کنترل می‌کند. سایر رقبا مانند «9mobile»، «Globacom» و ام‌تی‌ان (MTN) به ترتیب 6 درصد، 27.28 درصد و 39.70 درصد سهام بازار دارند.

با راه‌اندازی 5G، ایرتل ورود واقعی خود را به بخش فوق‌باند فراپهن‌باند تحت سلطه ام‌تی‌ان که آخرین نسل فناوری را در سپتامبر 2022 راه‌اندازی کرد، وارد خواهد کرد. «Mafab Communications» نیز از ژانویه امسال خدمات 5G ارائه می‌کند.

در ژانویه امسال، ایرتل اعلام کرد که یک طیف 5G و یک طیف اضافی برای شبکه 4G خود را به مبلغ 316.7 میلیون دلار خریداری کرده است.

کسب مجوز 5G از سوی ایرتل تعداد مجوزهای 5G در نیجریه را به 3 مورد افزایش می‌دهد. در سال 2021، «MTN Nigeria» و «Mafab Nigeria Communications» برنده 2 لات موجود اسلات TDD 100 مگاهرتز از باند 3.5 گیگاهرتز شدند.

راه‌اندازی شبکه 5G ایرتل همچنین باید با تسریع پذیرش پهنای باند، جاه‌طلبی‌های مقامات نیجریه برای تحول دیجیتال را تقویت کند. همچنین کمیسیون ارتباطات نیجریه را به هدف تعیین شده در طرح ملی پهنای باند نیجریه (2020-2025) نزدیکتر خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.