about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

ایرتل 5G را در شهر شیملای هند راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت ایرتل (Bharti Airtel) خدمات 5G خود را در شهر شیملا (Shimla) راه‌اندازی کرده و همزمان با ساخت شبکه خود و تکمیل این سرویس، آنها را به صورت مرحله‌ای در اختیار مشتریان قرار خواهد داد.

شرکت مخابراتی در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد که مشتریانی که دستگاه‌های مجهز به 5G دارند، بدون هزینه اضافی به شبکه ایرتل 5G پلاس دسترسی خواهند داشت تا زمانی که این عرضه گسترده‌تر شود.

شرکت افزود که تمام سیم‌کارت‌های 4G ایرتل به خدمات 5G دسترسی خواهند داشت و از این رو نیازی به تغییر سیم‌کارت‌های 4G موجود از سوی مصرف کنندگان نیست.

خدمات 5G ایرتل در «Mall Road»، سانجولی (Sanjoli)، دالی (Dhalli)، «BhattaKufar»، «Ridge» و «Sanjoli Helipad Area» و چند مکان منتخب دیگر در اطراف شیملا عملیاتی هستند.

پوشپیندر سینگ گوجرال (Pushpinder Singh Gujral)، مدیر اجرایی ایرتل در قسمت شمالی گفت :

«مشتریان ایرتل اکنون می‌توانند از سرعت 20 تا 30 برابر سریعتر از سرعت 4G فعلی لذت ببرند. ما در حال خدمات‌رسانی 5G به کل شهر هستیم که به مشتریان امکان می‌دهد از دسترسی فوق‌العاده به پخش ویدئو با کیفیت بالا، بازی، چت چندگانه، آپلود فوری عکس‌ها و موارد دیگر لذت ببرند.»

5G پلاس ایرتل روی همه دستگاه‌های 5G اندروید و اَپل پشتیبانی می‌شود.

ایرتل خدمات 5G خود را در اکتبر سال جاری راه‌اندازی کرد. از آن زمان تاکنون خدمات خود را در حلقه‌های متعدد و در مکان‌هایی مانند فرودگاه‌ها و استادیوم‌ها که پیاده‌روی سنگین را پردازش می‌کنند، مستقر کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.