about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

وزارت دادگستری آمریکا در پی حملات سایبری اخیر یک کارگروه مبارزه با باج افزار راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ طبق یادداشت یک آژانس که توسط CNN Business به‌دست‌آمده، وزارت دادگستری آمریکا کارگروه ویژه‌ای ایجاد کرده که به ریشه‌یابی و پاسخ به تهدیدات رو به رشد باج افزاری اختصاص دارد.

این کارگروه به دنبال آنچه در یادداشت فوق از آن به‌عنوان بدترین سال برای حملات باج افزاری یاد می‌شود راه‌اندازی شد.

این اقدام وزارت دادگستری آمریکا نشان می‌دهد که چگونه تهدیدات امنیت سایبری به‌ویژه پس از حملات سایبری سولارویندز و اکسچنج به کانون توجه دولت بایدن تبدیل‌شده است.

جان کارلین (John Carlin) معاون دادستان کل در مطلبی به سران وزارت دادگستری، وکلای آمریکایی و پلیس فدرال نوشت:

اگرچه این وزارت خانه گام‌های قابل‌توجهی را برای مقابله با جرائم اینترنتی برداشته است؛ اما ضروری است که ما با تمام اختیارات و منابع این وزارتخانه به مقابله با ابعاد مختلف و دلایل اصلی این تهدید بپردازیم.

در یادداشت به‌دست‌آمده چنین عنوان‌شده، این کارگروه جدید تمام تلاش‌ها در سراسر دولت فدرال برای تعقیب و اخلال در حمله مهاجمان باج افزاری را متحد خواهد کرد. این اقدامات می‌تواند شامل از بین بردن سرورهایی باشد که برای گسترش باج افزار به تصرف نادرست این شرکت‌های جنایتکار درآمده است.

در ادامه یادداشت آمده، علاوه بر این وزارت دادگستری آمریکا قصد دارد منابع بیشتری را به آموزش و به اشتراک‌گذاری اطلاعات اختصاص دهد و همچنین به بخش خصوصی کمک کند تا بینشی در مورد تهدیدات باج افزاری و اخاذی به دست آورد.

در ماه‌های اخیر، باج افزارها به‌طور فزاینده‌ای مدارس، بیمارستان‌ها، شهرها و سایر قربانیان که دارای ضعف امنیتی یا توانایی پرداخت هستند را هدف قرار داده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
متهم
1404/11/18 - 09:43- جرم سایبری

متهم شدن هکرهای روسی به حمله علیه سازمان‌های دریایی اروپا

بنابر ادعای کارشناسان غربی، هکرهای روسی با استفاده از آسیب‌پذیری مایکروسافت آفیس به سازمان‌های دریایی و حمل و نقل اروپایی حمله کردند.

داده‌های
1404/11/18 - 09:34- سایرفناوری ها

داده‌های کلودفلر از افزایش محدود ترافیک اینترنت ایران طی روزهای اخیر حکایت دارد

بررسی نمودارهای رادار کلودفلر نشان می‌دهد که طی روزهای اخیر، ترافیک اینترنت ایران با افزایش نسبی همراه بوده است، اما سطح اتصال همچنان پایین‌تر از وضعیت عادی و با نوسانات قابل‌توجه ادامه دارد.

رونمایی
1404/11/18 - 09:31- ابزارهای هوشمند

رونمایی از اولین ربات هوش مصنوعی بیومیمتیک جهان با پوست گرم و احساسات

شرکت DroidUp (ژویدی Zhuoyide) از اولین ربات هوش مصنوعی بیومیمتیک جهان رونمایی کرد که با پوست گرم و قابلیت نمایش احساسات، مرزهای تعامل انسان و ماشین را جابه‌جا می‌کند.