about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

راه‌اندازی هاب ماهواره‌ای

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان، واعظی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه «طرح ترابرد پذیری تلفن همراه - نامبر پرتابیلیتی -» با حضور ۳ اپراتور تلفن همراه کشور گفت: «با اجرای این طرح، مشکلی که کاربران تلفن همراه طی سالهای گذشته داشته‌اند و امکان تغییر اپراتورشان به دلیل حفظ شماره، وجود نداشت، برطرف خواهد شد.»
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر اینکه با اجرای «طرح تعویض اپراتور بدون تغییر شماره»، مشترکان تلفن همراه برای انتخاب اپراتورشان قدرت انتخاب خواهند داشت، گفت: در درازمدت این طرح در قیمت و کیفیت خدمات تلفن همراه در کشور تأثیرگذار خواهد بود.
واعظی لازمه اجرای این طرح را سرمایه‌گذاری شرکت ارتباطات زیرساخت، اپراتورهای تلفن همراه و رگولاتوری عنوان کرد و گفت: «این طرح به مرور و تا اوایل سال آینده اجرایی می‌شود.»
وی از افتتاح پروژه «هاب ماهواره‌ای شرکت ارتباطات زیرساخت» در روز سه‌شنبه هفته جاری خبر داد و گفت: «با اجرای این پروژه در مرکز بومهن تهران، حدود ۲۸۰ نقطه مخابراتی از طریق ماهواره متصل خواهند شد.»
واعظی اجرای این پروژه را در جهت ایجاد سیستم پشتیبان برای شبکه فیبر نوری کشور عنوان کرد. وزیر ارتباطات از راه‌اندازی مرکز مانیتورینگ و پایش فضای فرکانسی در منطقه غرب و مرکز کشور در هفته دولت خبر داد و گفت: این پروژه فضای فرکانسی استان‌های همدان، کردستان، لرستان، البرز، قزوین و زنجان را تحت پوشش قرار می‌دهد که قرار است در روز پنج‌شنبه هفته جاری به بهره‌برداری برسد. وی از ارتقا شبکه اپراتورهای تلفن همراه به در برخی نقاط کشور نیز خبر داد.

منبع:خبرگزاری مهر

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.