about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

شرکت آی‌بی‌ام به همراه دانشگاه اوتاوا یک مرکز امنیت سایبری راه‌اندازی می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت آی‌بی‌ام با همکاری دانشگاه اوتاوا به دنبال رفع نیازهای مهم دولتی، عمومی و بخش خصوصی برای امنیت سایبری پیشرفته هستند.

این مشارکت جدید به‌صورت تخصصی در زمینه تحقیق، راه‌حل‌ها، مهارت‌ها و خدمات خواهد بود. انتظار می‌رود آی‌بی‌ام پشتیبانی تحقیقاتی و دسترسی گسترده به مجموعه داده‌های ویژه، نرم‌افزارها و منابع را برای دانشگاه فراهم کند.

به گفته کارشناسان، هدف مرکز امنیت سایبری جدید در اواتاوا، ارائه تخصص، آموزش و نوآوری مهم امنیتی به زبان‌های رسمی در راستای کمک به رشد نیروی کار ماهر امنیت سایبری کانادا و توسعه و کاربرد رویکردهای جدید و پیشرفته به منظور محافظت از مردم در برابر حملات و تهدیدات سایبری خواهد بود.  

دانشگاه با تمرکز بیشتر روی تحقیقات مشترک و نوآوری امنیتی گفت که مرکز یاد شده تخصص فناوری آی‌بی‌ام در زمینه تجزیه و تحلیل داده‌ها، یادگیری عمیق، نرم‌افزار و سیستم‌ها را با تحقیق و آموزش اوتاوا در رشته‌های زیربنایی امنیت سایبری اعم از مهندسی، اخلاق و قانون ترکیب می‌کند.

همچنین برنامه‌هایی برای ایجاد فضایی در نظر گرفته شده است که دانشجویان، محققان و متخصصان بتوانند در آن با جدیدترین تکنیک‌های شناسایی و دفاع در برابر حملات سایبری تجربه کسب کنند.

سیلوین چاربونیو (Sylvain Charbonneau)، معاون تحقیقات اظهار داشت:

دانشگاه اتاوا از همکاری با آی‌بی‌ام در زمینه امنیت سایبری به عنوان یک اولویت راهبردی ملی بسیار خشنود است. این مشارکت باعث تقویت توانایی کانادا در مقابله موفقیت‌آمیز با نفوذهای سایبری خواهد شد.

این مرکز محل تبادل کارمندان ارشد فنی و پژوهشی با سایت آزمایشگاهی آی‌بی‌ام خواهد بود و با کارشناسان امنیتی این شرکت در کانادا (فردریک، تورنتو) و در سراسر جهان (آلمان، ایرلند، اراضی اشغالی و ایالات متحده) همکاری خواهد کرد.

استیو آستورینو (Steve Astorino)، معاون توسعه، داده و هوش مصنوعی، مدیریت داده‌های ترکیبی و مدیر آزمایشگاه کانادا اعلام کرد:

نگرانی در خصوص تهدیدات سایبری به‌ویژه برای حفظ اطلاعات و امنیت مردم کانادا روزافزون است. این همکاری باعث توانمندی سازمان‌های خصوصی و دولتی برای توسعه و کاربرد رویکردهای جدید و پیشرفته در مقابله با تهدیدات و حملات سایبری خواهد شد. مهم‌تر از همه، مرکز جدید امنیت سایبری مجموعه‌ای از متخصصان دولتی ماهر و مهارت یافته و صنعتی برای امنیت دیجیتال و ایمنی مردم کانادا را دور هم جمع می‌کند.

مرکز جدید بر پایه 11 سال همکاری موفق بین شرکت و دانشگاه مربوط به آزمایش امنیت نرم‌افزار، پزشکی قانونی پیشرفته، جلوگیری از جرایم سایبری و کلاهبرداری ایجاد خواهد شد.

 

منبع:

تازه ترین ها
توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

دومین
1404/11/11 - 14:32- جرم سایبری

دومین اعتراف به جرم در پرونده امپایر مارکت

هر دو فردی که به ایجاد مشترک بازار دارک‌وب «امپایر مارکت» متهم شده بودند، اکنون در برابر اتهامات فدرال مربوط به توطئه در قاچاق مواد مخدر اعتراف به جرم کرده‌اند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.