about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

اسرائیل یک مرکز امنیت سایبری را برای حفاظت از سیستم‌های حمل و نقل راه‌اندازی می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ وزارت حمل و نقل و امنیت جاده رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی یک مرکز ملی برای مقابله با تهدیدات سایبری در بخش حمل و نقل خبر داد.

خبرگزاری شینهوآ (Xinhua) به نقل از وزارت حمل و نقل رژیم غاصب گزارش داد که هدف این مرکز عملیات امنیتی جدید، که تمام نهادهای حمل و نقل را در سرزمین‌های اشغالی متحد می‌کند، بهبود توانایی سازمان‌ها برای دفاع دربرابر حملات سایبری است.

این وزارت اسرائیلی ادعا کرد که اطلاعات و دانش و را میان تمام نهادهای حمل و نقل زمینی، هوایی و دریایی ادغام خواهد کرد و سطح آمادگی را برای مقابله با تهدیدات سایبری و اطمینان از تداوم خدمات عمومی افزایش خواهد داد.

مرکز جدید به‌وسیله مقامات فرودگاه اسرائیل، همراه با اتاق عملیات حمل و نقل امنیت سایبری هوایی موجود در فرودگاه بین‌المللی بن گوریون بیرون از تل‌آویو اداره می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.