about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت، مرکز آموزشی مأموریتی جدیدی را برای ناوگان «F-16» رژیم صهیونیستی فراهم کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دفاع رژیم صهیونیستی توافق‌نامه‌ای را با شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت (Elbit Systems) برای گسترش مرکز آموزشی مأموریتی (MTC) در پایگاه نیروی هوایی هاتزور (Hatzor) امضا کرد که شامل شبیه‌سازهای آموزش پرواز برای هواپیماهای «F15» و «F-16» است.

مرکز آموزش مأموریتی جدید به مرکز موجود اضافه خواهد شد که به عنوان بخشی از قرارداد ارتقا خواهد یافت. به گفته کارشناسان، هر 2 مرکز کیفیت آموزش خدمه هوایی را بهبود می‌بخشند و تعداد پروازهای آموزشی را برای خدمه هواپیمای F-16 و F-15  نیروی هوایی رژیم صهیونیستی (IAF) 2 برابر می‌کنند.

ارزش این معامله حدود 180 میلیون دلار (400 میلیون شِکِل) و حدود 80 میلیون دلار بودجه کمکی تخمین زده می‌شود. این قرارداد در یک دوره 3 ساله و با یک دوره 15 ساله اضافی شامل خدمات بهره‌برداری و نگهداری، تحویل خواهد شد.

مرکز آموزشی مأموریتی جدید نیروی هوایی شامل 10 شبیه‌ساز با نمایشگرهای پیشرفته با وضوح بالا، شبیه‌سازی دقیق سلاح و ژنراتور میدان البیت است که ترکیبی برای شبیه‌سازی محیط‌های میدان نبرد فعلی و آینده را ممکن می‌سازد.

آوی دادون (Avi Dadon)، رئیس اداره تولید و تدارکات نیروی هوایی اسرائیل گفت :

«این مرکز به طور قابل توجهی دامنه قابلیت‌های آموزشی نیروی هوایی را ارتقا می‌دهد و به طور بالقوه پلتفرم‌های آموزشی اضافی آینده را جذب می‌کند. علاوه بر این، مرکز آموزش پرواز باعث صرفه‌جویی چند ساله به میزان صدها میلیون شِکِل خواهد شد.»

یورام شموئلی (Yoram Shmuely )، مدیر کل هوافضای سیستم‌های البیت، نیز درخصوص این مشارکت اظهار داشت :

«نیروهای مسلح در سراسر جهان در حال تغییر قابلیت‌های آموزشی خود هستند و در عین حال برای بهبود آمادگی و کارایی رزمی تلاش می‌کنند.»

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/17 - 13:57- هوش مصنوعي

راه‌اندازی واحد رباتیک توسط گروه علی‌بابا

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

پرداخت‌های
1404/07/17 - 13:21- هوش مصنوعي

پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی

هند طرح آزمایشی پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی را راه‌اندازی کرد.

صادرات
1404/07/17 - 12:52- آمریکا

صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات

ایالات متحده صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات متحده عربی را تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.