about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

راه‌اندازی مجدد تلسکوپ نظارت فضایی آمریکا

نیروی فضایی آمریکا با همکاری وزارت دفاع استرالیا تلسکوپ نظارت فضایی این کشور را با موفقیت راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نیروی فضایی آمریکا به تازگی تلسکوپ نظارت فضایی (Space Surveillance Telescope) را در استرالیا راه‌اندازی کرده و با موفقیت اولین تصاویر را ثبت کرد . همچنین این تلسکوپ تا سال 2022 به طور کامل عملیاتی خواه شد.

ثبت اولین تصاویر به این معنی است که تلسکوپ نوری یاد شده با موفقیت تراز شده است تا بتواند تصاویر اشیا موجود در مدار را تولید کند. این ابزار با همکاری وزارت دفاع استرالیا توسعه داده شد و هدف آن ایجاد یک پوشش الکترونوری کامل و پیشرفته از اشیا موجود در مدار جئو (GEO) یا زمین آهنگ است.

لانی اسمیث (Lani Smith)، معاون مدیر اداره برنامه‌های ویژه دفتر سامانه‌های موشکی و فضایی آمریکا گفت:

فرقی نمی‌کند که تلسکوپ یاد شده برای کدام یک از موارد مدیریت ترافیک فضایی، حافظت یا دفاع از قابلیت‌های حیاتی مبتنی بر فضا به کار می‌رود. حسگرهایی که به طور پیوسته آگاهی موقعیتی ما را در زمان واقعی بهبود می‌بخشند، برای ساده‌سازی دستیابی به نیازهای گسترده آمریکا و استرالیا ضروری هستند.

اسمیث ادامه داد:

برنامه تلسکوپ نظارت فضایی، یک طرح مشترک است که به توانایی‌های سنجش را برای رفع نیازها ارائه می‌دهد.

تلسکوپ یاد شده اولین بار در سال 2011 و در پایگاه وایت سند واقع در نیومکزیکو عملیاتی شد؛ اما آمریکا و استرالیا در سال 2013 توافق کردند که آن را در «ایستگاه ارتباطات دریایی هارولد ای هولت» (Harold E. Holt Naval Communication Station)، واقع در غرب استرالیا مجدداً راه‌اندازی کنند. در این مکان حسگرها می‌توانند پوشش الکترونوری بیشتری را از اشیا موجود در مدار زمین آهنگ برای نیروی فضایی آمریکا فراهم کنند. این تلسکوپ در سال 2017 به استرالیا انتقال یافت و در مارس 2020 برای اولین بار راه‌اندازی شد.

این انتظار وجود دارد که تلسکوپ نظارت فضایی در سال 2022 به طور کامل عملیاتی شود. زمانی که این ابزار توسط داده‌های شبکه نظارتی نیروی فضایی آمریکا تغذیه شود، توانایی جمع‌آوری طیف گسترده‌ای از اطلاعات را از طریق حسگرهای بی‌شماری به دست می‌آورد. در نتیجه آگاهی موقعیت مکانی دقیقی را برای آمریکا، استرالیا و دیگر متحدان آن‌ها فراهم می‌کند. این تلسکوپ توسط نیروی هوایی سلطنتی استرالیا مدیریت می‌شود و نیروی فضایی آمریکا روی این مسئله نظارت خواهد داشت.

منبع:

تازه ترین ها
قبول
1404/10/04 - 13:20- جرم سایبری

قبول مسئولیت حمله سایبری به پست فرانسه توسط هکرهای روسی

یک گروه هکری حامی روسیه مسئولیت حمله سایبری به سامانه‌های پست ملی فرانسه را بر عهده گرفت؛ حمله‌ای که همزمان با شلوغ‌ترین فصل کاری این نهاد، موجب اختلال گسترده در خدمات پستی و بانکی شد.

حمله
1404/10/04 - 12:56- جرم سایبری

حمله سایبری به اپلیکیشن ویدئوی کوتاه چینی

یک اپلیکیشن ویدئوی کوتاه چینی گزارش شده است که روز دوشنبه هدف یک حمله سایبری با انتشار محتوای غیراخلاقی قرار گرفته است.

استقبال
1404/10/04 - 12:47- هوش مصنوعي

استقبال سازندگان موسیقی در یوتیوب از هوش مصنوعی

سازندگان موسیقی در یوتیوب از هوش مصنوعی استقبال می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.