about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

شرکت اسرائیلی رافائل در کنفرانس هوایی سنگاپور گفت که یک زیرمجموعه دفاع سایبری را در سنگاپور راه‌اندازی می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رافائل، شرکت سیستم‌های دفاعی پیشرفته اسرائیلی در کنفرانس هوایی سنگاپور 2020 اعلام کرد که برای ارائه راه‌حل‌های دفاع سایبری به سنگاپور و مناطق اطراف اقدام به راه‌اندازی یک شرکت تابعه کرده است.

به گفته رافائل، شرکت جدید سنگاپوری به نام «Spear Dome» طیف وسیعی از فناوری‌ها را برای ارائه قابلیت‌های دفاع سایبری در بخش‌های دفاعی، انرژی، آب و برق و حمل و نقل ادغام خواهد کرد. این شرکت به دنبال کاربرد فناوری‌هایی مانند : تجزیه و تحلیل کلان داده‌ها و هوش مصنوعی است.

رافائل اظهار داشت که شرکت جدید برای توسعه فناوری‌های محلی و مالکیت معنوی و همچنین کاربرد توانایی‌های پدافند سایبری گسترده‌تر شرکت اصلی در اراضی اشغالی و سایر كشورها راه‌اندازی می‌شود. این قابلیت‌ها دربرگیرنده مفهوم «Cyber Dome» هستند که از سوی شرکت جدید با عنوان «مجموعه کامل فناوری‌های دفاع سایبری متناسب با نیازهای خاص مشتری» توصیف شده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
پاسخ
1404/11/20 - 10:31- آسیا

پاسخ دندان‌شکن تایوان به مقامات آمریکایی

تایوان اعلام کرد که انتقال ۴۰ درصد از ظرفیت تراشه‌هایش به آمریکا غیرممکن است.

ادعای
1404/11/20 - 10:26- جرم سایبری

ادعای حمله گروه هکری چینی به زیرساخت‌های مخابراتی سنگاپور

آژانس امنیت سایبری سنگاپور ادعا کرد که یک گروه هکری مرتبط با چین زیرساخت‌های مخابراتی را هدف قرار داده است.

هشدار
1404/11/20 - 10:02- آسیا

هشدار امارات درمورد سرقت اطلاعات ورود به سیستم

شورای امنیت سایبری امارات هشدار داد که بیش از ۶۰ درصد حملات مالی با سرقت اطلاعات ورود به سیستم آغاز می‌شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.