about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

راه‌اندازی شبکه 5G در اراضی اشغالی

شرکت اسرائیلی پِلِفون (Pelephone)، شبکه نسل پنجم راه‌اندازی می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به گفته روزنامه عبری زبان گلوبز (Globes)، پِلِفون (Pelephone)، شرکت اسرائیلی ارتباطات از راه دور از راه‌اندازی شبکه جدید نسل پنجم خبر داد. این شبکه به نام «Pelephone Plus»، که به‌وسیله شرکت متعلق به بِزِک (Bezeq) فعالیت می‌کند، از شبکه صدها سایت ساخته شده در ماه‌های اخیر بهره‌مند خواهد شد. این سایت‌ها مانند خود شبکه به محض اختصاص فرکانس‌ها شروع به کار می‌کنند.

این روزنامه اسرائیلی گزارش داد که با توجه به سرعت بالای میسر شده به‌وسیله شبکه نسل پنجم، Pelephone برنامه‌های جدیدی مانند یک بسته بازی 200 گیگابیتی با هزینه ماهانه 49.90 نیس (NIS) و یک بسته 500 گیگابیتی با هزینه ماهانه 55.90 نیس ارائه می‌دهد.

این اخبار در حالی منتشر شدند که وزارت ارتباطات رژیم صهیونیستی مناقصه اصلی برای فرکانس‌های 5G را صادر کرد. مناقصه برای قراردادها در اوایل ماه ژوئن امسال پس از شروع آن در ژوئیه 2019 پایان یافت. یوآز هاندل (Yoaz Handel)، وزیر ارتباطات اسرائیل همزمان با بازگشایی اتاق مناقصه محرمانه این سازمان گفت :

«این روز مهمی برای دولت اسرائیل است که قبل از یک انقلاب فناوری جدید می‌ایستد.»

هاندل مدعی شد :

«این مناقصه پیامدهای سیاسی و امنیتی و به ویژه پتانسیل بسیار خوبی برای پیشبرد و توسعه کشور اسرائیل دارد. من می‌دانم که ترس‌ها و اطلاعات غلط وجود دارند، اما ما تمام تلاش خود را با شفافیت کامل انجام خواهیم داد، به حرف‌های مردم گوش می‌دهیم و هر ادعایی را به‌صورت جدی بررسی می‌کنیم.»

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/06/24 - 18:15- آسیا

استفاده از راهکارهای امنیت سایبری در اکثر دستگاه‌های اجرایی امارات

شرکت امنیت سایبری کسپرسکی اعلام کرد که 70 درصد شرکت‌ها در امارات راهکارهای امنیت سایبری را نصب کرده‌اند.

افزایش
1404/06/24 - 17:57- سایرفناوری ها

افزایش ارزش خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات در آذربایحان

ارزش خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات در آذربایجان در ماه‌های ژانویه و اوت سال جاری 7.3 درصد افزایش یافت.

ترامپ
1404/06/24 - 16:50- آمریکا

ترامپ با تیک‌تاک توافق کرد

طی پستی در رسانه اجتماعی تروث سوشال، ترامپ به توافق با تیک‌تاک اشاره کرد.