about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

ایالت بنگال در هند در حال راه‌اندازی دوره‌های آنلاین مقرون به صرفه در امنیت سایبری با همکاری شرکت اسرائیلی است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مرکز عالی «Webel-Fujisoft-Vara»، به عنوان طرح ابتکاری دولت بنگال غربی، دوره‌های آنلاین مقرون به صرفه در امنیت سایبری را با همکاری «Think Cyber»، شرکت امنیتی اسرائیلی راه‌اندازی خواهد کرد. آموزش به صورت آنلاین و با استفاده از آموزش مبتنی بر ویدئو ارائه می‌شود. دانشجویان و متخصصان می‌توانند از این دوره‌ها از ماه اوت 2022 استفاده کنند.

در بیانیه مطبوعاتی آمده است که دانشجویان به «Cyberium»، یک شبیه‌ساز و ارائه دهنده سیستم‌های اختصاصی توسعه یافته به‌وسیله شرکت اسرائیلی به آزمایشگاه‌ها و سناریوهای دارنده «SPECTO»، سیستم نظارت سایبری پیشرفته زنده، دسترسی خواهند داشت.

این آموزش 90 درصد به صورت عملی با آزمایشگاه‌ها، پروژه‌ها و سناریوها خواهد بود. پشتیبانی زنده هیئت علمی از مرکز عالی در فواصل زمانی منظم در برنامه گنجانده شده است.

راشمی شرما (Rashmi Sharma)، رئیس مرکز عالی وبل فوجی سافت وارا، در این نسخه گفت :

«ما سخت کار کرده‌ایم تا این دوره‌های آنلاین امنیت سایبری را مقرون به صرفه کنیم. این دوره‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که فراگیران را برای کار آماده و به رفع شکاف کمبود متخصصان ماهر امنیت سایبری در کشور ما کمک کنند.»

به گفته شرکت امنیت سایبری نورتون (norton)، در 3 ماه اول سال 2022 بیش از 18 میلیون حمله سایبری در هند رخ داده که به طور متوسط ​​روزانه 2 میلیون تهدید بوده است. در این نشریه با تأکید بر این فرصت، آمده است که با رشد تصاعدی در خدمات و تراکنش‌های آنلاین و فضای سایبری که نیاز به نظارت و محافظت دارد، احتمالاً نیاز به متخصصان امنیت سایبری بیشتر خواهد شد.

مرکز عالی وِبِل فوجی سافت وارا : «Industry 4.0 »، به‌وسیله وزارت فناوری اطلاعات و الکترونیک از طریق آژانس اصلی خود وِبِل و سازمان مربوط به شرکت‌های کوچک و متوسط (MSME) راه‌اندازی شده است. این پروژه به‌وسیله شرکت ژاپنی «Fujisoft» و فناوری وارا (Vara Technology) در هند اجرا می‌شود. این یکی از تنها مراکز عالی برای 4 فناوری صنعت 4.0، یعنی علم داده، امنیت سایبری، سیستم‌های تعبیه‌شده/اینترنت اشیا و تولید افزودنی به شمار می‌رود. مرکز عالی، دانشجویان، دانشگاه‌ها، صنعت، ارائه دهندگان فناوری و استارت‌آپ‌ها را گرد هم جمع می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
آماده‌باش
1404/03/28 - 10:53- آمریکا

آماده‌باش آمریکا برای حمله احتمالی ایران به شبکه‌های حیاتی

سازمان‌هایی که مدیریت زیرساخت‌های حیاتی مانند برق، آب و حمل‌ونقل در ایالات متحده را بر عهده دارند، در حال آماده‌سازی برای موج احتمالی حملات سایبری از سوی ایران هستند.

حمله
1404/03/28 - 10:31- جرم سایبری

حمله فعالان هکری حامی کامبوج به سایت‌های دولتی تایلند

گروهی از هکتیویست‌های کامبوجی حملات سایبری علیه نهادهای تایلندی را شدت بخشیده‌اند، آن هم در پی شدت گرفتن یک مناقشه دیرینه میان دو کشور بر سر مناطق مرزی مورد اختلاف.

نقش
1404/03/28 - 10:28- تروریسم سایبری

نقش فناوری در میدان نبرد ایران و رژیم صهیونیستی

کارشناسان معتقدند که با حمله آشکار رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های کلیدی و مناطق غیرنظامی ایران، چگونگی تغییر ماهیت جنگ‌ها در عصر فناوری اهمیت بیشتری یافته است.