about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

تیک‌تاک، برنامه فناوری را برای آموزش 5000 دانش‌آموز در طول 5 سال راه‌اندازی می‌کند.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ تیک‌تاک (TIKTOK) از راه‌اندازی برنامه فناوری جدید خود خبر داد که به دنبال آموزش 5000 دانش‌آموز در 5 سال آینده است.

این برنامه یک بوت کمپ فنی فشرده 3 هفته‌ای رایگان برای دانش‌آموزان سطح سوم است.

شرکت کنندگان این فرصت را خواهند داشت تا درک خود را در زبانهای برنامه‌نویسی، معماری فناوری، مدیریت سرور، تضمین کیفیت و قابلیت اطمینان سایت افزایش دهند.

تان کیات هاو (Tan Kiat How)، وزیر ارشد دولت، وزارت ارتباطات و اطلاعات سنگاپور گفت که از ابتکار تیک‌تاک استقبال می‌کند و آن را فرصتی عالی برای دانش‌آموزان دوره سوم محلی برای دریافت تجربه عملی و یادگیری مهارت‌های مرتبط با صنعت می‌داند.

وی خاطرنشان کرد :

«چنین ابتکاراتی مکمل تلاش‌های صنعت دیجیتال سنگاپور است که توسعه صنعت فناوری در سنگاپور را رهبری می‌کند تا فرصت‌های آموزشی برای استعدادهای جوان ما ایجاد کند.»

اولین دوره این برنامه که از 15 تا 31 می امسال برگزار می‌شود، بیش از 1300 دانش‌آموز را آموزش می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
رکوردشکنی
1404/05/20 - 11:44- آسیا

رکوردشکنی سود فصلی KT در سه‌ماهه دوم

شرکت KT روز دوشنبه اعلام کرد که در سه‌ماهه دوم سال به بالاترین میزان سود عملیاتی خود در تاریخ فعالیتش رسیده و برای نخستین بار از مرز یک تریلیون وون (معادل ۷۲۰ میلیون دلار) عبور کرده است.

حمله
1404/05/20 - 11:38- جرم سایبری

حمله سایبری به یِس۲۴

یِس۲۴، بزرگ‌ترین کتاب‌فروشی آنلاین کره جنوبی و یکی از مهم‌ترین پلتفرم‌های فروش بلیت، بامداد دوشنبه دوباره هدف حمله سایبری قرار گرفت و وب‌سایت و اپلیکیشن آن از دسترس خارج شد.

تداوم
1404/05/20 - 11:28- آمریکا

تداوم حمایت آژانس امنیت سایبری آمریکا از برنامه شناسایی آسیب‌پذیری‌ها

آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا اعلام کرد با وجود بحران مالی آوریل، همچنان از برنامهCVE که تمامی آسیب‌پذیری‌های سایبری عمومی را فهرست می‌کند، حمایت خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.