about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

تیک‌تاک، برنامه فناوری را برای آموزش 5000 دانش‌آموز در طول 5 سال راه‌اندازی می‌کند.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ تیک‌تاک (TIKTOK) از راه‌اندازی برنامه فناوری جدید خود خبر داد که به دنبال آموزش 5000 دانش‌آموز در 5 سال آینده است.

این برنامه یک بوت کمپ فنی فشرده 3 هفته‌ای رایگان برای دانش‌آموزان سطح سوم است.

شرکت کنندگان این فرصت را خواهند داشت تا درک خود را در زبانهای برنامه‌نویسی، معماری فناوری، مدیریت سرور، تضمین کیفیت و قابلیت اطمینان سایت افزایش دهند.

تان کیات هاو (Tan Kiat How)، وزیر ارشد دولت، وزارت ارتباطات و اطلاعات سنگاپور گفت که از ابتکار تیک‌تاک استقبال می‌کند و آن را فرصتی عالی برای دانش‌آموزان دوره سوم محلی برای دریافت تجربه عملی و یادگیری مهارت‌های مرتبط با صنعت می‌داند.

وی خاطرنشان کرد :

«چنین ابتکاراتی مکمل تلاش‌های صنعت دیجیتال سنگاپور است که توسعه صنعت فناوری در سنگاپور را رهبری می‌کند تا فرصت‌های آموزشی برای استعدادهای جوان ما ایجاد کند.»

اولین دوره این برنامه که از 15 تا 31 می امسال برگزار می‌شود، بیش از 1300 دانش‌آموز را آموزش می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/08/26 - 11:07- آسیا

سوءاستفاده سامسونگ از وضعیت کمبود تراشه‌

سامسونگ با تشدید کمبود تراشه‌، قیمت تراشه‌های حافظه را تا ۶۰ درصد افزایش می‌دهد.

اتهام
1404/08/26 - 09:03- آمریکا

اتهام همکاری علی‌بابا با ارتش چین در حملات سایبری علیه آمریکا

یک یادداشت محرمانه در کاخ سفید ادعا می‌کند که غول تجارت الکترونیک چین، گروه علی‌بابا، در انجام عملیات سایبری ارتش چین علیه ایالات متحده نقش داشته است.

کلاهبرداری
1404/08/26 - 08:56- جرم سایبری

کلاهبرداری جدید تیک‌تاک با راهنمای فعال‌سازی جعلی

مجرمان سایبری با انتشار ویدئوهای ظاهراً آموزشی در تیک‌تاک، کاربران را به اجرای دستورات مخرب پاورشل ترغیب می‌کنند؛ دستوری که نه برنامه‌ها را فعال می‌کند، بلکه بدافزار دزدی اطلاعات را روی سیستم قربانی نصب می‌کند.