about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

دانشگاه موناش استرالیا برنامه جایزه عمومی باگ را راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دانشگاه موناش (Monash) در ملبورن استرالیا، یک برنامه جایزه عمومی باگ را برای کمک به حفظ امنیت پلتفرم‌های دیجیتال خود راه‌اندازی کرده است.

برنامه جدید که روی پلتفرم «Bugcrowd» میزبانی می‌شود، به محققان امنیتی تا 2500 دلار برای آسیب‌پذیری‌های معتبر پاداش می‌دهد.

اهداف درون محدوده شامل دامنه اصلی وب دانشگاه موناش و برنامه‌های تلفن همراه با فناوری‌های مختلفی از جمله نمونه‌های وی‌پی‌ان (VPN) و «FileShare» است که به‌وسیله مؤسسه استفاده می‌شود.

اسکریپت‌نویسی بین سایتی (XSS)، مشکلات پیکربندی سیستم نام دامنه(DNS) و مسائل جعل درخواست بین سایتی (CSRF) با تأثیر کم، همگی خارج از محدوده هستند.

مرحله نهایی بلوغ

موناش، که در سال 1958 تأسیس شد، دارای چندین مرکز تحقیقاتی بزرگ و به طور مداوم در 100 دانشگاه برتر جهان رتبه‌بندی شده است.

به گفته دن ماسلین (Dan Maslin)، مدیر ارشد فناوری اطلاعات دانشگاه موناش، این حرکت نشان دهنده گام نهایی بلوغ در سفر چند ساله دانشگاه است.

ماسلین عنوان کرد :

«این برنامه نشان دهنده تعهد دانشگاه موناش به حفاظت از محرمانه بودن، یکپارچگی و در دسترس بودن اطلاعات و پلتفرم‌های دیجیتالی آن است. ما برای کارهای انجام شده به‌وسیله جامعه تحقیقاتی امنیت سایبری ارزش قائل هستیم و از آن حمایت می‌کنیم و وقتی محققان برای گزارش آسیب‌پذیری‌های امنیتی احتمالی به ما وقت می‌گذارند، قدردانی و از موارد ارسالی محققان امنیت سایبری در سطح جهانی استقبال می‌کنیم.»

تهدید آموزشی

کارشناسان معتقدند که دانشگاه‌ها و سایر مؤسسات آموزشی در سراسر جهان در ماه‌های اخیر شاهد ده‌ها حمله سایبری بوده‌اند که باج‌افزارها دلیل خاصی برای نگرانی بوده‌اند.

در ماه می سال جاری، سیستم مدرسه دولتی شیکاگو (Chicago Public School) به والدین هشدار داد که سوابق شخصی بیش از 495 هزار کودک ممکن است در نتیجه حمله باج‌افزاری به یک تأمین کننده شخص ثالث افشا شده باشد.

به گفته محققان، در شرق اروپا، حداقل 30 وب‌سایت دانشگاه اوکراین در یک حمله هدفمند، ظاهراً در حمایت از حمله روسیه به این کشور، هک شدند؛ و در سال 2020، پلی‌تکنیک ملبورن (Melbourne Polytechnic) در استرالیا اعلام کرد که نقض داده‌ها بر داده‌های شخصی حدود 90 هزار کارمند، دانش‌آموز و تأمین‌کننده تأثیر گذاشته است.

منبع:

تازه ترین ها
موج
1404/11/21 - 09:42- جرم سایبری

موج حملات سایبری با سو استفاده از آسیب‌پذیری‌های ایوانتی

موجی از حملات سایبری که با آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزار مدیریت نقطه پایانی موبایل ایوانتی (EPMM) مرتبط است، باعث صدور هشدارهای اضطراری از سوی نهادهای امنیت ملی در سراسر جهان شده است.

حمله
1404/11/21 - 09:35- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به ارائه‌دهنده فناوری پرداخت در آمریکا

یک حمله باج‌افزاری به یک شرکت فناوری در ایالت فلوریدا باعث از کار افتادن سامانه‌هایی شده است که چندین دولت محلی برای پردازش پرداخت‌ها از آن‌ها استفاده می‌کنند.

تقویت
1404/11/21 - 09:30- آسیا

تقویت همکاری‌های دفاع سایبری عربستان و استونی

عربستان سعودی و استونی همکاری‌های دفاع سایبری خود را با هدف پیشرفت قابلیت‌های دفاعی و امنیت سایبری مبتنی بر فناوری تقویت کردند.