about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

شرکت امنیت سایبری اسرائیلی پِنترا، بازوی تحقیقات سایبری را راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت اسرائیلی اعتبارسنجی امنیتی خودکار پِنترا  (Pentera)، هفته گذشته از راه‌اندازی بازوی تحقیقاتی جدید خود به نام «Pentera Labs» برای نظارت فعالانه فیدهای اطلاعاتی تهدید، مشخص کردن آسیب‌پذیری‌های حیاتی جدید و آخرین راهبردهای حمله تهاجمی خبر داد.

آزمایشگاه‌های پِنترا به عنوان نیروگاه تحقیقاتی حامی پلتفرم خودکار اعتبارسنجی امنیتی پِنِترا عمل می‌کند.

به گفته کارشناسان، این شرکت همچنین انتشارات اخیر خود را در مورد جدیدترین تاکتیک‌های حمله سایبری در اختیار هر شرکت امنیت سایبری قرار داده که به دنبال بهبود قابلیت‌های شناسایی و تجزیه و تحلیل خود است. یافته‌های Pentera از طریق پلتفرم امنیتی آن قابل دسترسی است و مشترکین می‌توانند پروتکل‌های امنیت سایبری خود را بر اساس آن یاد بگیرند و به‌روزرسانی کنند.

کارشناسان معتقدند که آزمایشگاه‌های پِنترا به ارائه تکنیک‌های حمله جدید به چارچوب «MITER ATT&CK» پرداخت و متعاقباً یکی از همکاران رسمی در پایگاه دانش جهانی در دسترس تاکتیک‌ها و تکنیک‌های دشمن شد.

پِنترا، که در سال 2015 تأسیس شد، یک پلتفرم تست نفوذ شبکه را اجرا می‌کند که برای تجزیه و تحلیل و کاهش خطرات امنیت سایبری برای شرکت‌های بزرگ در سراسر جهان در بازارهای جغرافیایی متعدد طراحی شده است. پلتفرم خودکار از راه دور هم در فضای ابری و هم در محل شرکت برای شناسایی، ارزیابی و اعمال تلاش‌های اصلاحی در مورد آسیب‌پذیری‌های قابل نفوذ استفاده می‌شود. در واقع، آزمایشگاه پِنِترا اخیراً 2 آسیب‌پذیری روز صفر را در «VMWare vCenter» شناسایی و به صورت عمومی احتمالاً در برابر بیش از 500 هزار سازمان در سراسر جهان افشا کرده است.

الکس اسپیواکوفسکی (Alex Spivakovsky)، معاون تحقیقات در آزمایشگاه پِنترا، گفت :

«هر روز، دشمن به تیم تحقیقاتی پِنِترا می‌اندیشد تا کنترل‌های امنیتی محافظت از شرکت‌های برتر را بررسی کند. یافته‌های آزمایشگاه Pentera موتوری را تقویت می‌کند که پلتفرم پِنِترا را با هوش تهدید مبتنی بر تحقیق نیرو و آخرین اطلاعات در مورد آسیب‌پذیری‌های دنیای واقعی و تکنیک‌های حمله را به مشتریانمان ارائه می‌دهد. با به اشتراک گذاشتن تحقیقات آزمایشگاه‌های پِنِترا با جامعه امنیتی بزرگ‌تر، ما مفتخریم که به متخصصان امنیت در سراسر جهان کمک کنیم تا تهدیدها و شکاف‌های امنیتی را قبل از بهره‌برداری مؤثر شناسایی و اصلاح کنند.»

منبع:

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.