about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

مدیر آژانس فضایی روسیه زمان‌های راه‌اندازی اینترنت ماهواره‌ای در روسیه را اعلام کرد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مدیرعامل آژانس فضایی روسیه دمیتری راگوزین اعلام کرد تا سال 2025 اینترنت ماهواره‌ای مستقل در روسیه راه‌اندازی خواهد شد و ماهواره‌های جدیدی برای برقراری ارتباطات پایدار به مدار زمین پرتاب خواهند شد.

بنا به‌ اظهارات راگوزین، روسیه در نظر دارد تا سال 2030، پوشش کامل قلمرو این کشور ازجمله مناطق قطب شمال و مسیر دریای شمال را با خدمات ارتباطات ماهواره‌ای، پخش دیجیتال و دسترسی به اینترنت پرسرعت فراهم سازد. علاوه بر این، خدمات سنجش از راه دور زمین مبتنی بر سیستم‌های ماهواره‌ای نیز به‌طور فعال توسعه خواهند یافت.

راگوزین خاطرنشان کرد که جهت برقراری ارتباطات پایدار، بایستی چهار دستگاه سیستم ارتباطی اکسپرس-آروی (Express-RV) در مدار هئو (HEO) قرار گیرند، آن‌ها در حال حاضر درحال‌توسعه هستند و یک سیستم کامل قرار است تا سال 2025 مستقر شود. علاوه بر این، ساخت ماهواره برای گروه فضایی جدید روسیه اسکیف (Skif) نیز در حال انجام است، اولین ماهواره در نوامبر 2022 به فضا پرتاب خواهد شد. 

منبع:

تازه ترین ها
جهش
1404/11/28 - 08:28- آسیا

جهش هویت دیجیتال در مالزی

مالزی قصد دارد تا پایان سال جاری ۱۷ میلیون حساب کاربری «MyDigital» را ثبت کند.

سرمایه‌گذاری
1404/11/28 - 08:16- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری 2.4 میلیون دلاری استارت‌آپ عربستانی در حوزه هوش مصنوعی

استارت‌آپ «Solidrange» برای تسریع حاکمیت، ریسک و انطباق مبتنی بر هوش مصنوعی در سراسر عربستان، مبلغ 2.4 میلیون دلار در دور اول سرمایه‌گذاری جذب کرد.

تأکید
1404/11/28 - 06:37- آسیا

تأکید بر مقابله با گدایی آنلاین در دبی

پلیس دبی خواستار هوشیاری مردم در برابر گدایی آنلاین در ماه مبارک رمضان شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.