about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

دانشگاه اسرائیلی یِشیوا، اولین مرکز آموزش سایبری خود را راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دانشکده اسرائیلی علوم و بهداشت کاتز دانشگاه یِشیوا (Yeshiva) اخیراً یک مرکز عملیات امنیتی جدید (SOC) افتتاح کرده تا یک محیط آموزشی منحصربفرد برای کارشناسان احتمالی سایبری فراهم کند.

این مرکز قرار است شبیه‌سازی با وفاداری بالا از یک سیستم شبکه واقعی تحت یک حمله سایبری شبیه‌سازی شده باشد که می‌تواند دانشجویان را در سناریوهای دنیای واقعی غوطه‌ور کند تا بتوانند مهارت‌های دفاع سایبری مورد نیاز برای شکست دادن بهترین هکرها را به دست آورند.

روسو (Russo)، معاون دانشگاه YU و رئیس دانشکده علوم و بهداشت کاتز، گفت : «در مدرسه کاتز، مأموریت ما این است که چیزی بیش از دانشجویان فارغ‌التحصیل در زمینه امنیت سایبری انجام دهیم. مأموریت ما پاسخگویی به نیازهای صنعت برای کارشناسان امنیت سایبری نسل بعدی است که کشور و جهان را ایمن‌تر می‌کنند. مرکز عملیات امنیتی تجربه عملی را ارائه می‌دهد که مدیران ارشد فناوری اطلاعات در هر صنعتی به دنبال آن هستند و تعداد کمی از برنامه‌ها این سطح آموزش در دنیای واقعی را ارائه می‌دهند.»

مرکز عملیات امنیتی، که با مشارکت سایبربیت (Cyberbit)، ارائه‌دهنده یک پلتفرم پیشرو در توسعه مهارت‌های امنیت سایبری، توسعه یافته، از محدوده سایبری پیشرفته سایبربیت به عنوان یک زمین آموزشی استفاده می‌کند. آدی دار، مدیر عامل سایبربیت، توضیح داد :

«دیدگاه نوآورانه دانشکده کاتز، فارغ‌التحصیلان آماده نیروی کار را آماده می‌کند تا در حرفه خود برتر باشند. من از دیدن کاتز در حال نوآوری و رهبری این رویکرد در ایالت نیویورک هیجان‌زده هستم.»

سیوان تهیلا (Sivan Tehila)، مدیر M.S دانشکده کاتز، عنوان کرد :

«ما یکی از اولین مدارسی هستیم که مرکز عملیات امنیتی را راه‌اندازی کردیم. در امنیت سایبری اعلام شد. این مرکز به ما اجازه می‌دهد تا یک حمله سایبری در دنیای واقعی را شبیه‌سازی کنیم و از این طریق، دانشجویان ما این فرصت را پیدا می‌کنند تا معنای تحلیل‌گر امنیتی بودن را تجربه کنند. این به معنای کار در یک مرکز عملیات امنیتی است. این واقعیت، یک مزیت رقابتی واقعی در این بازار به شمار می‌رود.»

منبع:

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.