about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

شرکت «Orange» اولین شبکه 5G آفریقایی را در بوتسوانا راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ گروه مخابراتی فرانسوی «Orange» در اولین گام به سوی عرضه داده‌های پرسرعت به سایر بازارها در خاورمیانه و آفریقا، شبکه 5G جدیدی را در بوتسوانا راه‌اندازی کرد.

پس از راه‌اندازی اولیه بوتسوانا، پوشش 5G اورنج به 30 درصد از جمعیت این کشور آفریقای جنوبی، از جمله افرادی که در شهرهای بزرگ گابورونه و فرانسیس‌تاون زندگی می‌کنند، گسترش خواهد یافت.

این شرکت اعلام کرد که پوشش 5G اوایل سال آینده به شهرهای دیگر نیز تعمیم خواهد یافت.

در حالیکه قیمت گوشی‌های تلفن همراه مجهز به 5G در حال کاهش است، آنها از دسترس اکثر آفریقایی‌ها دور هستند.

در عوض، Orange عمدتاً روی 5G به عنوان راهی برای ارائه اینترنت سریع در آفریقا متمرکز شده، جایی که تراکم جمعیت کم باعث می‌شود راه‌اندازی زیرساخت‌های فیبر نوری غیراقتصادی باشد.

نِنه مایگا (Nene Maiga)، مدیرعامل اورنج در بوتسوانا، پیش از راه‌اندازی به خبرنگاران گفت :

«برای ما مورد استفاده اصلی دسترسی بی‌سیم ثابت به معنای اینترنت در خانه است.»

آفریقا و خاورمیانه، جایی که Orange در 18 کشور فعالیت می‌کند، بیش از 60 درصد از کل مشتریان تلفن همراه این شرکت و 6.4 میلیارد یورو (6.6 میلیارد دلار) درآمد را تشکیل می‌دهد.

این منطقه در حال حاضر بیش از 44 میلیون مشتری 4G دارد.

جروم هنریک (Jerome Henrique)، مدیر عامل Orange در خاورمیانه و آفریقا، اظهار داشت که این شرکت در سال 2023 در حدود 12 کشور جهان 5G را مستقر کرده که به احتمال زیاد از اردن شروع شده است.

وی خاطرنشان کرد :

«در حال حاضر توافقی با دولت در مورد شرایط راه‌اندازی 5G در اردن وجود دارد؛ و به احتمال زیاد ساحل عاج و سنگال کشورهای بعدی خواهند بود، اما ما هنوز در مورد شرایط نظارتی بحث می‌کنیم.»

منبع:

تازه ترین ها
درگیری
1404/05/23 - 16:44- هوش مصنوعي

درگیری ماسک و آلتمن بالا گرفت

درگیری ماسک و آلتمن بر سر تعصب ادعایی اپل در زمینه هوش مصنوعی تشدید شد.

سیاست‌گذاری
1404/05/23 - 16:02- هوش مصنوعي

سیاست‌گذاری غلط متا در حوزه هوش مصنوعی

سیاست‌های مربوط به رفتار چت‌بات شرکت متا، کودکان را درگیر مسائل جنسی می‌کند.

راه‌اندازی
1404/05/23 - 15:21- سایرفناوری ها

راه‌اندازی ویژگی جدید توسط گوگل

گوگل منابع ترجیحی را برای نتایج جستجوی سفارشی ارائه می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.