about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

راه‌اندازی آژانس دفاع سایبری ژاپن

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ کشور ژاپن در حال افزایش سطح امنیت سایبری خود است تا در میزبانی بازی‌های المپیک 2020 با مشکل مواجه نشود و در این راستا از طرحی با نام «آژانس ترویج امنیت سایبری صنعتی» (ICPA)، رونمایی کرد که از سال 2017 شروع به کار خواهد کرد. دولت تلاش می‌کند تا این طرح برای برگزاری المپیک 2020 و دفاع از تجهیزات حیاتی این کشور آماده شود. هدف این آژانس، دفاع از تأسیسات الکتریکی، گاز، نفت، پتروشیمی و هسته‌ای است. علاوه بر آن شرکت‌های خصوصی که در بخش صنایع دفاعی فعال هستند نیز از حمایت‌های آژانس بهره‌مند خواهند شد.
فعالیت‌های ICPA از دو قسمت مطالعات پژوهشی و تمرینات واقعی که با همکاری دانشگاه‌های محلی و آژانس‌های برون‌مرزی مانند وزارت امنیت داخلی آمریکا انجام خواهند شد، تشکیل می‌شود. از طرف دیگر گروهی در این آژانس به‌عنوان هکرهای کلاه‌سفید به‌صورت حرفه‌ای آموزش خواهند دید تا از مهارت‌های هک در برابر حملات سایبری استفاده کنند.
این آژانس با هدف تمرکز بر حملات شبیه به تأسیسات الکتریکی اوکراین، نیروگاه برق آمریکا و سد آب کالیفرنیا راه‌اندازی شده است. تجهیزاتی که موردحمایت این آژانس قرار می‌گیرد تنها شامل سامانه‌های رایانه‌ای و تلفن همراه نخواهد بود و سامانه‌های اسکادا نیز تحت حمایت آن قرار خواهند گرفت.
با موفقیت‌آمیز بودن حمله‌های سایبری به تأسیسات حیاتی برخی کشورها مانند آنچه در اوکراین انجام شد، امنیت سایبری در صدر اولویت‌ دولت‌ها قرار گرفته است. دولت ژاپن درحالی‌که از فناوری بالایی برخوردار است، ضعف‌های امنیتی زیادی در بخش سایبری خود احساس می‌کند و مسئولین این کشور را به فکر راه‌اندازی سامانه‌های تخصصی امنیت سایبری در این کشور انداخته است.

 

 

برای مطالعه بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:

وجود آسیب‌پذیری‌های متعدد در امنیتی‌ترین کشور آسیا

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.