about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

راه‌اندازی آزمایشگاه هوش مصنوعی سامسونگ

آزمایشگاه هوش مصنوعی سامسونگ در دانشگاه کانادا بر توسعه روباتیک، ماشین‌های خودران، ترجمه ماشینی و تشخیص صدا و چهره تمرکز خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از وب‌سایت zdnet، انیستیتو فناوری‌های پیشرفته سامسونگ (SAIT) اعلام کرد که آزمایشگاه هوش مصنوعی سامسونگ را در دانشگاه مونترال کانادا افتتاح کرده است.

محققان سامسونگ قصد دارند در این آزمایشگاه که در اوت افتتاح شده است، بر توسعه الگوریتم‌های اصلی در استفاده از رباتیک، رانندگی خودکار، ترجمه ماشینی و تشخیص صدا و چهره کار کنند.

محققان انیستیتو فناوری‌های پیشرفته سامسونگ از کره جنوبی برای کار در این آزمایشگاه به جمع برخی از اساتید دانشگاه مونترال مانند پروفسور یوشو بنگیو پیوسته‌اند.

انیستیتو فناوری‌های پیشرفته سامسونگ با هدف کار بر روی فناوری جدید در دراز مدت ایجاد شده است که بسیاری از تحقیقات در این انیستیتو ممکن است در عرض پنج تا ۱۰ سال آینده قابل استفاده باشد.

این انیستیتو مواد کوانتومی آزاد کادمیوم را تولید کرده است که سامسونگ از آنها در تلویزیون‌های جدید خود استفاده کرده است.

سامسونگ خود را برای یک رونمایی از محصولات هوش مصنوعی در سال آینده آماده می‌کند. همچنین گفته می‌شود که هوش مصنوعی تا سال ۲۰۲۰ در تمام لوازم خانگی این شرکت استفاده خواهد شد.

سامسونگ همچنین در زمینه هوش مصنوعی با Kakao (یکی از نرم افزارهای معروف در زمینه چت) همکاری خواهد کرد. ضمن آنکه برای توسعه Bixby، دستیار صوتی گوشی‌های سامسونگ هم تحقیقاتی در این آزمایشگاه هوش مصنوعی در حال انجام است.

شایان ذکر است؛ فیس بوک هم در اوایل ماه جاری اعلام کرد که آزمایشگاه هوش مصنوعی خود را در مونترال افتتاح کرده است.

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.