about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

راه‌اندازی «بازار مجازی پژوهش و فناوری»

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ نصرت‌الله ضرغام، رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران درباره فعالیت‌های جدید این صندوق اظهار کرد: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران در راستای ماموریت‌ها و اهداف خود فعالیت‌های جدیدی در حوزه‌های «بازار مجازی پژوهش و فناوری»، «حمایت از همایش‌ها و رخدادهای علمی»، «حمایت مالی از پژوهشگران، دانشمندان و فناوران خارج کشور برای حضور در مراکز علمی و فناوری» و همچنین «حمایت از پژوهشگران و فناوران برای استفاده از تجهیزات شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی» را در دستور کار قرار داده است.

 

ضرغام با بیان اینکه راه‌اندازی «بازار مجازی پژوهش و فناوری» یکی از فعالیت‌های جدید این صندوق است که در آن دستاوردهای پژوهشی، فناوری، نوآوری و تجاری‌سازی به طور مجزا ارائه می‌شود، افزود: علاقه‌مندان با مراجعه به سایت صندوق بخش بازار پژوهش می‌توانند توضیحات کامل محصول یا اختراع مورد نظر خود را مشاهده کنند. همچنین اطلاعات تماس مجری طرح نیز قرار داده شده تا تبادل و همکاری بین مجری و خریدار ایجاد شود.

 

وی تصریح کرد: همچنین بر اساس دستور دکتر ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، «حمایت از همایش‌ها و رخدادهای علمی» و «برگزاری کارگاه‌های علمی و فناوری» جهت ساماندهی حمایت از همایش‌ها و رخدادهای علمی به صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران محول شده است.

 

به گفته وی، همایش‌های علمی به عنوان یکی از روش‌های علمی و فناورانه جهت تسهیم و انتشار دانش جدید، تجارب و یافته‌های تحقیقاتی از دیرباز مورد توجه محققان و دانشمندان بوده است؛ از این رو صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران در صدد است از رخداد علمی و فناوری در راستای ماموریت و وظایف اساسی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همچنین ماموریت و چشم انداز خود، حمایت به عمل آورد.

 

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران گفت: میزان حمایت و کمک صندوق متناسب با اهداف، دستاوردها و اثرگذاری همایش مورد نظر متفاوت خواهد بود، همچنین همایش‌ها باید در راستای توسعه علم و فناوری و منافع ملی باشند.

 

عضو هیات علمی دانشگاه تهران درباره حمایت مالی از پژوهشگران، دانشمندان و فناوران خارج کشور برای حضور در مراکز علمی و فناوری اظهار کرد: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران در جهت بهبود کیفیت و گسترش برنامه‌های آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی کشور از دعوت محققان، دانشمندان و فناوران برجسته خارج از کشور برای برنامه‌های علمی کوتاه مدت حمایت می‌کند که این حمایت در راستای استفاده از دانش و تجربیات استادان و صاحبنظران ایرانی و غیر ایرانی مقیم خارج از کشور و در راستای توسعه علمی و فناوری در سطح ملی و بین‌الملل اتخاذ شده است.

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.