about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

راهنمایی‌های اشتون کارتر برای سایبر ناتو

اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا، در نشست خبری که در بلژیک داشت، تصریح کرد که ناتو باید توانایی خود را برای دفاع در برابر حملات سایبر قبل از ایجاد ظرفیت‌های آفندی جنگ سایبر تقویت کند. طبق برخی گزارش‌ها این پیام اشتون کارتر در جواب آن دسته از متخصصینی است که معتقدند ناتو باید سلاح‌های سایبری خود را برای تشخیص دشمنان در قرن ۲۱ توسعه دهد. همچنین کارتر از مرکز تعالی همکاری‌های دفاع سایبر ناتو خواست تا فراتر از یک اندیشکده عمل کند و نقش فعال‌تری در کمک به هم‌پیمانان در مبارزه با تهدیدات سایبری داشته باشد. وی افزود که آمریکا از تخصص نظامی سایبر خود برای کمک به هم‌پیمانان خود استفاده می‌کند و درنتیجه آن‌ها می‌توانند خطرها را نسبت به زیرساخت‌های حیاتی کاهش دهند. همچنین به این مطلب اشاره شد که با توجه به اختلاف ظرفیت‌های نظامی در کشورهای عضو ناتو، خلأ بزرگی وجود دارد. این خلأ در زمینه‌ی توسعه‌ی جنگ سایبر به‌عنوان مأموریت استراتژیک نظامی است. لازم به ذکر است که در سال گذشته، ناتو قبول کرد که حملات سایبری به سطحی از حملات نظامی تبدیل شدند و حمله‌ی سایبری به یکی از اعضای ناتو موجب دفاع جمعی ناتو خواهد شد.
در مورد ناتو باید گفت که در سال ۲۰۱۳ اقدام به تشکیل گروه‌هایی کرد که در برابر حملات سایبری به کشورهای عضو این پیمان دفاع کنند.

 

                                                                                                    

 

تازه ترین ها
تقویت
1404/11/16 - 15:58- آسیا

تقویت روابط سایبری ژاپن و بریتانیا

ژاپن و بریتانیا از گسترش همکاری در زمینه امنیت سایبری و گسترش روابط در سه حوزه اصلی خبر دادند.

هکر
1404/11/16 - 15:41- آمریکا

هکر مرموز جفری اپستین کیست؟

کارشناسان در گزارشی درمورد جفری اپستین و اسناد و مدارکی که از وی منتشر شده مقاله‌ای نوشته‌اند.

خنثی‌سازی
1404/11/16 - 09:40- آسیا

خنثی‌سازی 90 هزار حمله سایبری به اجلاس دولت‌های جهان توسط امارات

رئیس شورای امنیت سایبری امارات اعلام کرد که سیستم‌های سایبری این کشور ۹۰ هزار حمله به اجلاس دولت‌های جهان را مسدود کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.