about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

راهبرد سایبری نیروی دریایی آمریکا

گارد ساحلی آمریکا (USCG) راهبرد سایبری نیروی دریایی این کشور را آشکار کرد. مشاوره برای تشخیص حملات سایبر جهت حفظ شریان‌های تجاری و بندرها، یکی از اهداف راهبرد امنیت سایبر این گارد ساحلی است. فرمانده‌ی گارد ساحلی آمریکا این راهبرد را در شانزدهم ژوئن آشکار کرد که مشخص‌کننده‌ی اقداماتی است که گارد مذکور برای سایبری باید انجام دهد. این فرمانده‌ی نظامی گفت: «سایبر یک عامل جدید خطر است اما قوانین پایدار و مناسبی برای مقابله با پیشگیری و پاسخ به حوادث سایبری تهیه نشده است. این قوانین چیزی نیست که ما منتظر تصویب آن از سوی یک سازمان جدید باشیم. ما از سازمان‌های موجود و مهارت‌های خود برای مقابله با این مسائل نوظهور استفاده می‌کنیم.» وی به اهمیت مسئله امنیت سایبر در نیروی دریایی بعد از حادثه‌ی لکه نفتی خلیج مکزیک در سال 2010 اشاره کرد که این حادثه بر اثر نشت نفت از یک چاه دریایی مکزیک اتفاق افتاد.
در این راهبرد سه اصل اساسی به‌عنوان اولویت‌ها مطرح است: دفاع سایبر، حفاظت از زیرساخت‌ها، توانمند کردن عملیات سایبری. همچنین این راهبرد تصریح می‌کند که گارد ساحلی آمریکا با همکاری سازمان بین‌المللی دریانوردی (IMO) باید برای آموزش مسائل امنیت سایبر برای افسران اقدام کند. گذشته از این‌ها، در راهبرد گارد از همکاری آن با دانشکده‌های گارد ساحلی و بازرگانی دریایی برای ایجاد برنامه‌های آموزشی در زمینه‌ی امنیت سایبر خبر داده شده است.
لازم به ذکر است که یکی از حملاتی که در نیروهای دریایی صورت می‌گیرد، فیشینگ است که در آن از برگ خریدهای جعلی برای انتقال غیرقانونی کالاها استفاده می‌کنند. همچنین هک GPS نیز می‌تواند از خطرهایی باشد که نیروی دریایی را تهدید می‌کند. هک نفتکشها و کشتی‌ها از اهداف مجرمین سایبری است. هنوز هم قوانین مشخص و قابل قبولی برای امنیت سایبر در نیروهای دریایی وجود ندارد.

 

تازه ترین ها
هشدار
1404/03/26 - 19:02- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد نسبت به تهدیدات هوش مصنوعی

سازمان ملل متحد خواستار اقدام جهانی در مورد تهدیدات هوش مصنوعی شد.

حمله
1404/03/26 - 16:44- جرم سایبری

حمله سایبری به ادارات دولتی کارولینای شمالی و جورجیا

یک شهرداری در کارولینای شمالی و دفتر دادستانی منطقه‌ای که چهار شهر در جورجیا را پوشش می‌دهد، با مشکلات عملیاتی ناشی از حملات سایبری اخیر روبه‌رو هستند.

هشدار
1404/03/26 - 16:23- آسیب پذیری

هشدار سازمان امنیت سایبری آمریکا در مورد آسیب پذیری سیمپل هلپ

مقامات امنیت سایبری فدرال آمریکا اعلام کردند که باندهای باج افزار اخیراً از یک آسیب پذیری در نرم افزار کنترل از راه دور دستگاهها به نام سمپل هلپ در طی یک سری حملات سوءاستفاده کرده اند.