about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

محققان روس موفق به ابداع یک سیستم راداری جدید شده‌اند که با نفوذ در خاک می‌تواند جایگزین ابزار مورد استفاده برای کندن زمین و نمونه برداری فیزیکی از آن شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از نیواطلس، معمولاً برای بررسی اجزای تشکیل دهنده خاک چاره‌ای جز نمونه برداری عملی از آن نیست. اما پژوهشگران روس رادار نفوذگر به درون زمین را جایگزین این روش کرده‌اند.
از آنجا که ویژگی‌های خاک در نقاط مختلف مانند محتوای مواد معدنی، چگالی، شوری، رطوبت و غیره آن متفاوت است، رنگ خاک نیز متناسب با همین ویژگی‌ها تغییر می‌کند. تجهیزات راداری پیشرفته می‌توانند بدون نیاز به کندن خاک، نمونه برداری از آن را با بررسی رنگ‌های متفاوت بخش‌های مختلف ممکن کنند.
این سیستم راداری نفوذگر به زمین که جی پی آر نام دارد، با ارسال پالس های رادیویی میکروویو به عمق خاک و تحلیل شیوه انعکاس و بازگشت امواج یادشده از درون زمین ترکیبات مختلف خاک را شناسایی می‌کند.
اسکن ۳۰ نمونه خاک مختلف با استفاده از این سیستم راداری جدید، نتایج امیدوارکننده‌ای به همراه داشته است. این سیستم می‌تواند عمق ۱۰ سانتیمتری تا ۳ متری خاک را به دقت بررسی و تحلیل کند و محتوای خاک را بر اساس تحلیل‌های خود مشخص کند. دقت این سیستم راداری فعلاً ۸۰ درصد است و محققان درصدد افزایش آن هستند.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.