about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

راجا کادوری، مدیر عامل اسبق بخش Radeon در AMD، با گرفتن سمتی مهم و کلیدی به کمپانی رقیب، یعنی «اینتل» پیوست.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ منابع خبری نزدیک به Intel اعلام کرده اند که راجا کادوری به زودی و به طور رسمی فعالیت خود را در اینتل آغاز خواهد کرد؛ افزون بر آن، آقای کادوری سمتی مهم و کلیدی را در این شرکت عهده دار خواهند شد. اینتل در سالهای اخیر به دنبال تقویت معماری پردازنده های گرافیکی مجتمع با پردازنده های خود بوده و این یک فرصت طلایی برای این شرکت است تا با کمک راجا کادوری، این رویا را محقق سازد.

کادوری به تازگی معماری گرافیکی Vega را هدایت کرده و به خط تولید رساند؛ از سوی دیگر AMD و Intel نیز برای تولید تراشه های MCM مشترک قرارداد همکاری منعقد کرده اند.

در همین حال پیوستن راجا کادوری به اینتل تنها برای AMD خطرناک نبوده و حتی برای کمپانی NVIDIA نیز یک تهدید جدید به حساب می آید!

اینتل صاحب پروژه ای به نام Nervana است که در زمینه پردازش های مبتنی بر AI فعال است، اینک با کمک آقای کادوری، این بخش نیز وارد حوزه های جدید گشته و اینتل به عنوان یک رقیب در هوش مصنوعی، با قدرت بیشتر در برابر NVIDIA ظاهر خواهد شد.

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.